|

Riekerink'in kadro sıkıntısı

Hollandalı teknik adam, sakat ve cezalı futbolcuların takıma dönmesi nedeniyle ligde 7 maç sonra kazanan Kasımpaşa maçı kadrosunu bozacak olmanın sıkıntısını yaşıyor

Yeni Şafak ve
03:00 - 27/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:04 - 27/04/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Ligde 7 hafta sonra kazanılan 3 puanla tekrar ilk 5 hesapları yapılan Galatasaray'da eksik ve cezalı futbolcuların takıma dönecek olması teknik direktör Jan Olde Riekerink'i düşündürüyor. Hollandalı teknik adam, bu durumda Cuma günü oynanacak maçta mecburen Kasımpaşa maçı kadrosunu bozmak zorunda kalacak. Sakat Sneijder'in iyileşmesi, cezalı Yasin ve Hakan Balta'nın takıma dönmesi nedeniyle Riekerink, kadroda değişiklik yapmak zorunda kalacak. Bu durumda son maçta görev yapan Koray, Bilal, Olcan ve Emre'nin kulübeye dönme ihtimali çok yüksek. Uzun süren sakatlığının ardından Sinan Gümüş de hazır hale geldi. Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa ile oynanan U-21 maçında 1 gol 1 asist yaparak sahalara golle dönen Sinan, görev verilmesi halinde Bursaspor maçında forma giyebilecek. Genç golcü ile özel bir görüşme yapan Riekerink, kendisinden yararlanmak istediğini belirterek Sinan'dan ekstra çalışmasını istedi.



Futbolcular Abdi İpekçi'de tam kadro




Galatasaray'ın Fransa'daki ilk maçta Strasbourg'a 4 sayı farkla yenildiği final maçının rövanşı için yönetim ve futbol takımı tam kadro Abdi İpekçi'de olacak. Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulunun yanı sıra futbol takımı ve eşlerinin de tribünde yer alacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı futbolcular ve yöneticiler, Eurocup'ı kazanan ilk takım olmak için sahaya çıkacak Galatasaray Odeabank'ın bu tarihi başarısına tanıklık etmek istedikleri ifade edildi. Bu önemli karşılaşmaya bazı eski başkanlar ile eski yöneticilerin de davet edildiği öğrenildi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink de futbol takımının idman saatini final maçına göre ayarladı ve futbolcular gündüz antrenman yaptı.



Galatasaray'dan anlamlı ortaklık


Galatasaray Kulübü, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile yoksulluğu tüm dünyada sona erdirmeyi amaçlayan Küresel Hedefler için yarın iş birliği anlaşması imzalayacak. Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre,UNDP, yoksulluğu 2030 yılına kadar ortadan kaldırmayı odağına alan Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nin tüm dünyada duyurulmasına katkı sağlanması amacıyla sarı-kırmızılı kulüple bir anlaşmaya imza atacak. TT Arena'da yarın yapılacak toplantıya Başkan Dursun Özbek, futbolcular ile Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Direktörü Cihan Sultanoğlu katılacak.




#Galatasaray
#Jan Olde Riekerink
8 yıl önce