|

Riekerink: Derbi Galatasaray'a yakın görünüyor

Galatasaray'ın eski hocası Jan Olde Riekerink yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı takımın derbiyi kazanmaya yakın olduğunu söyledi ve Muslera'yla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
10:52 - 22/10/2017 Pazar
Güncelleme: 11:11 - 22/10/2017 Pazar
Diğer
Jan Olde Riekerink, 336 gün görevde kaldığı Galatasaray Futbol Takımı  ile 41 resmi maça çıkarken, Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa  şampiyonlukları yaşadı.
Jan Olde Riekerink, 336 gün görevde kaldığı Galatasaray Futbol Takımı ile 41 resmi maça çıkarken, Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Galatasaray'ın eski antrenörü Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe derbisini yorumladı. Tecrübeli teknik adam Uruguaylı file bekçisi Muslera hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Akşam'a konuşan Hollandalı çalıştırıcının sözlerinden öne çıkanlar şunlar:

"Galatasaray'a yakın görünüyor"
  • Bugünkü maçta favori Galatasaray. Hem oynadığı oyun hem de dönem itibarıyla maç Galatasaray'a yakın görünüyor. Puan avantajını iyi kullanabilirse arayı açabilirler.
"Sneijder ile Belhanda arasındaki fark..."
  • Sneijder ile Belhanda arasındaki fark şu: Belhanda takım oyuncusu. Sneijder ise şahsi becerileri yüksek bir yapıda oynamayı seviyor.
"Muslera'yı alırdım"
  • Bazı teklifler aldım ama bunlar benim istediğim teklifler değildi. Yeni bir takıma gitsem herhalde Muslera'yı alırdım. Yeni sözleşme imzaladığı için pahalı olabilir.
"Türkiye'de çalışmayı istiyorum"
  • Yeni dönemde tekrar Türkiye'de çalışmayı istiyorum. Yeni bir yapılanmayla doğru fırsatı yakalarsam başarılı olurum. Galatasaray'ı ve Türkiye'yi çok özledim.
#Jan Olde Riekerink
#Galatasaray
7 yıl önce