|

Rizespor'da savunma sıkıntısı

Çaykur Rizespor'da savunmada görev alan 4 oyuncunun yokluğu Galatasaray maçı öncesi teknik direktör Hikmet Karaman'ı sıkıntıya soktu.

Yeni Şafak
15:37 - 22/01/2015 Thursday
Güncelleme: 13:38 - 22/01/2015 Thursday
DHA

Çaykur Rizespor'da savunma hattında büyük sorun yaşanıyor. Ali Adnan ve Vieranın Asya Kupasına gidişi, Oboabona ile Girayın sakatlıkları Galatasaray maçı öncesi teknik direktör Hikmet Karaman'ı düşündürüyor. Stoper için istediği transferlerin henüz kadroya dahil edilmeyişi Karamanın savunma hattında farklı arayışa yöneltti. Karşılaşma saatinde durumu belli olacak olan Girayın sakatlığının sürmesi halinde yerine orta sahadan Sylvestreyi savunmaya çekmeyi planlayan Karaman için bu oyuncunun da hafif sakatlığının bulunması endişe yaratıyor.


OBRANİK: KEŞKE CHEDJOU OYNASAYDI

Çaykur Rizespor'un yeni transferi Ludovic Obranik, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı ile Türkiyede ilk sınavına çıkacak. Fransız oyuncu Obranik, Galatasarayda forma giyen eski takıma arkadaşı Chedjou ile Lillede şampiyonluk sevinci yaşadığını belirterek, Afrika kupasında oluşu nedeniyle forma giyemeyecek olan arkadaşı ile karşılaşmak istediğini söyledi. Obranik, "Şampiyonlar liginde Lille forması altında Fenerbahçe takımına karşı oynamıştım. Ben buraya yeni bir sayfa açmak ve başarılı olmak için geldim. İlk maçıma çıkacak olmanın heyecanını yaşıyorum" dedi.

 
#Çaykur Rizespor
#Hikmet Karaman
#Ali Adnan
#Galatasaray
9 years ago