|

Rodallega'nın serbest kalma maddesi ortadan kalktı

Galatasaray'ın forvet transferi için düşündüğü isimlerin başında gelen Hugo Rodallega'nın transferiyle ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı. Kolombiyalı golcünün kontratında yazan 1.7 milyon euroya serbest kalma maddesinin 1 Temmuz itibarıyla ortadan kalktığı belirtildi.

Yeni Şafak
09:44 - 6/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:55 - 6/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'nın gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği belirsizliğini koruyor!
Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'nın gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği belirsizliğini koruyor!

Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaştığı Hugo Rodallega transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kolombiyalı golcünün sözleşmesinde yazan 1.7 milyon euroya serbest kalır maddesinin 1 Temmuz itibarıyla ortadan kalktığı öğrenildi. Rodallega ile her konuda anlaşan ancak bu maddenin ortadan kalkmasıyla transferi gerçekleştiremeyen Galatasaray'ın oyuncunun transferi için takas formülünü devreye soktuğu ifade edildi.



'G.Saray ile anlaşmaya yakınım'

Önceki günlerde Kolombiya basınına bir demeç veren Hugo Rodallega, Galatasaray ile anlaşmaya çok yakınım ancak kesinleşen bir durum yok demişti. 30 yaşındaki golcünün sarı kırmızılı kulüple her konuda anlaştığı aktarılırken oyuncunun Akhisar ve Galatasaray arasındaki görüşmelerin sonuçlanmasını beklediği ifade edildi.


  • Hugo Rodallega 2 sezonda 75 maçta 32 gol attı.6 da asist yaptı. Kolombiyalı futbolcu her 158 dakikada bir skora etki etti. 30 yaşındaki golcü geçen sezon attığı 19 golle Süper Lig gol krallığında 3.sırada yer almıştı.







#Galatasaray
#Rodallega
#Akhisar Belediyespor
8 yıl önce