|

Ronaldo Barcelona'ya emanet

Cristiano Ronaldo, sakatlıktan kurtulabilmek adına Barcelona doktarlarının yardım isteyecek. Real Madrid sağlık ekibinin iyi edemediği Cristiano Ronaldo, son çare olarak Barcelona’nın kapısını çalacak.

Yeni Şafak
18:54 - 30/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:06 - 30/04/2016 Cumartesi
Diğer
Ronaldo, derdine dermanı Barcelona'da arayacak.
Ronaldo, derdine dermanı Barcelona'da arayacak.

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo sakatlığının tedavisini ezeli rakipleri Barcelona'da arayacak.



İspanya basınında çıkan haberlere göre dizinden yaşadığı saktlık nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan Cristiano Ronaldo, son çözüm olarak Barcelona doktarlarının kapısını çalmaya hazırlanıyor. Real Madrid sağlık ekibinin sakatlığına çözüm bulamaması nedeniyle Portekizli yıldız, tekrar formunu kazanmak adına Barcelona doktorlarından yardım isteyecek.





Real Madrid'in Manchester City ile yapacağı Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçına yetişmek isteyen Ronaldo, pazar günü son kez Real Madrid sağlık ekibi tarafından son bir kontrolden geçecek. Eğer tedavide aşama sağlanamaz ise 31 yaşındaki yıldız son çare olarak profesyonelliğine güvendiği Barcelona doktorlarının kapısını çalacak.





#Real Madrid
#Barcelona
#La Liga
#Cristiano Ronaldo
8 yıl önce