|

Ronaldo'nun dövme yaptırmama sebebi açıklandı

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, bilindiği üzere vücuduna dövme yaptırmıyor. Portekizli futbolcunun bu kararının arkasındaki nedeni Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, büyük bir müjde ile birlikte açıkladı.

Yeni Şafak
16:42 - 14/10/2016 Cuma
Güncelleme: 09:13 - 15/10/2016 Cumartesi
Diğer
Cristiano Ronaldo kulüp kariyeri boyunca 654 maça çıktı ve 487 gol atma başarısı gösterdi.
Cristiano Ronaldo kulüp kariyeri boyunca 654 maça çıktı ve 487 gol atma başarısı gösterdi.

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun vücuduna neden dövme yaptırmadığını açıkladı. Kınık ayrıca Kızılay'ın reklam yüzü olarak Ronaldo ile görüştüklerini ve olumlu yanıt aldıklarını da söyledi.



İşte Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın Hürriyet'e yaptığı açıklamalar;



  • ''Henüz program kesinleşmemiş olsa da şu an çalıştığımız en önemli ünlülerden birisinin Cristiano Ronaldo olduğunu açıklayabilirim. Kan bağışıyla ilgili kampanyalarımızda Ronaldo'yla çalışacağız. Kendisiyle temasa geçtik ve olumlu yanıt da aldık. Aslında yazın böyle bir planımız vardı ama 15 Temmuz, sekteye uğrattı. Kendisiyle çok boyutlu bir kampanya yapmayı düşünüyoruz. Hem kan bağışını, hem de mültecileri içine alan bir kampanya olacak.''

Neden Ronaldo?


  • ''Cristiano Ronaldo, bildiğiniz gibi dünyaca ünlü bir futbolcu ama daha da önemlisi, kendisi düzenli bir kan bağışçısı. Dikkat edin hiç dövmesi yoktur. Kan verebilmek için dövme yaptırmaz, alkolü ve sigarası yoktur. Hem Portekiz'de hem de İspanya'da düzenli kan bağışı yapar. Geçmişte Dubai'de bir kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kampanyadan sonra bütün kan bağışı yüzde 20 arttı.''

İnsani yardımlar konusunda duyarlılığıyla bilinen Cristiano Ronaldo, Portekiz ve İspanya'da her yıl düzenli kan bağışında da bulunuyor.







#Kızılay
#Ronaldo
#Kerem Kınık
8 yıl önce