|

Rüştü hediye etti

Marca gazetesi, “Sadece Rüştü'nün kafasında ofsayt olan pozisyonda Lucho Gonzalez, Beşiktaş'ı cezalandırdı” ifadesini kullandı. UEFA resmi sitesinde ise, siyah-beyazlıların Porto karşısında varlık gösteremediği görüşüne yer verildi.

00:00 - 13/12/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:15 - 13/12/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Rüştü hediye etti
Rüştü hediye etti

Şampiyonlar Ligi'nde Porto'nun Beşiktaş'ı 2-0 yenmesiyle ilgili İspanyol basınında yer alan haberlerde, Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber'e yüklenildi. Marca gazetesi, “Rüştü, liderliği Porto'ya hediye etti” başlığını attı. “Sadece Rüştü'nün kafasında ofsayt olan pozisyonda, Lucho Gonzalez, Beşiktaş'ı cezalandırdı” diye yazan İspanyol gazetesi, Türk kalecinin iş işten geçtikten sonra hatalı hareketini telafi etmeye çalıştığını, fakat başarılı olamadığını ifade etti.


UEFA: VARLIK GÖSTEREMEDİ

UEFA da resmi internet sitesinde Porto-Beşiktaş maçına geniş yer verdi. UEFA yorumcusu Andy Brassell; Lucho Gonzalez ve Quaresma'nın golleriyle 2-0 sona eren Porto-Beşiktaş maçını 'www.uefa.com' adına Estadio Do Dragao'dan yorumladı. Yorumda evsahibi Porto'nun her iki yarıda çok üstün bir oyun sergilediği buna karşılık Ertuğrul Sağlam'ın öğrencilerinin bir varlık gösteremediği görüşüne yer verildi.


17 yıl önce