|

Sabri Sarıoğlu Bursaspor yolunda

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Kayserispor'la anlaşması beklenen Sabri Sarıoğlu'nun, Bursaspor'a transfer olacağı iddia edildi. Ancak yeşil-beyazlı yönetim oyuncuyla ilgili herhangi bir girişimleri olmadığını söyleyerek, bu iddiaları yalanladı.

Yeni Şafak
09:13 - 28/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:44 - 28/06/2017 Çarşamba
Diğer
Sabri Sarıoğlu'nun yeni adresi netleşiyor.
Sabri Sarıoğlu'nun yeni adresi netleşiyor.

Adı bir süredir Kayserispor'la anılan, başkan Erol Bedir'in, "Teklifimizi yaptık, anlaşmayı umuyoruz" açıklamasını yaptığı Sabri Sarıoğlu için Bursaspor'un da devreye girdiği iddia edilmişti.

Fanatik'te yer alan habere göre, Bursaspor'un yapılan görüşmelerde çok önemli mesafe katettiği öğrenilirken, 15 yıl formasını giydiği Galatasaray'la yollarını ayırdıktan sonra birçok takımın radarına giren deneyimli oyuncuyla teknik direktör Paul Le Guen'in de onayını aldıktan sonra harekete geçen Bursaspor'un menajeriyle yapılan ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı ifade edildi.

Sabri'nin de kariyerine yeşil-beyazlı takımda devam etmeye son derece sıcak baktığı kaydedilirken ailesiyle yapacağı değerlendirmenin ardından Bursaspor'a yanıt vereceği bildirildi.

Bursaspor yalanladı

Bursasporlu idarecilerden aldığı bilgiye göre, deneyimli oyuncunun gündemlerinde olmadığı, transfer için herhangi bir girişimde bulunmadıkları öğrenildi.



#Bursaspor
#Sabri Sarıoğlu
7 yıl önce