|

Sakata gelmeyelim

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası''ndaki avantajlı konumlarını devam ettirmek için kazanmak zorunda olduklarını bildirdi

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 15/01/2013 Salı
Güncelleme: 23:19 - 14/01/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Sakata gelmeyelim
Sakata gelmeyelim

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası''nda bugün deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak; bu mücadele ilk yarıda birlikte çalışan iki teknik adamı karşı karşıya getirecek. Teknik direktör Şenol Güneş, grup liderliğini ve avantajı kaybetmemek için dikkatli davranmak zorunda olduklarını belirterek oyuncularını uyardı. Mersin ile oynadıkları lig maçında berabere kaldıklarını hatırlatan Güneş, 90 dakika oyun disiplininden kopmadan sonuç üretmek zorunda olduklarını belirtti. Bu maçtan sonra Süper Lig''e giriş yapacaklarına dikkat çeken deneyimli hoca, ''Hazırlık dönemi sona erdi. Eksiklik istemiyorum. Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarıyla artan moralimizi Mersin maçı ile daha da artırmalıyız'' şeklinde konuştu.

Farkımızı göstereceğiz
Tolga, ikinci yarı herkesin farklı bir takım izleyeceğini söyledi

Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin, ikinci yarı için iddialı konuştu. İlk yarıda yaptıkları basit hatalarla çok puan kaybettiklerini belirten Tolga, ''En önemli şey, hepimizin yaptığımız hataların farkında olmamız. Bunları tekrarlamayacağız. İlk yarıdan çok daha iyisini yapmak için birbirimize söz verdik. İkinci yarıda farklı bir Trabzonspor izlettireceğiz'' diye konuştu.

Adrian''ın yerine görev Emre Güral''ın

Ziraat Türkiye Kupası''nda 2''de 2 yapan Trabzonspor, grupta puansız Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Tevfik Sırrı Gür Stadı''nda saat 20.30''da başlayacak maçı Fırat Aydınus yönetecek. Bordo-mavililerde cezalı Adrian''ın yerine Emre Güral görev yapacak.


11 yıl önce