|

Salih Uçan: Hocamız adaletli

Fenerbahçe'de Kasımpaşa kadrosuna alınmayan Salih Uçan'ın, "Hocamız kim hazırsa onu kadroya alıyor. Çok çalışıp yeniden formayı geri alacağım" dediği belirtildi.

Yeni Şafak
10:08 - 23/09/2016 Cuma
Güncelleme: 07:34 - 23/09/2016 Cuma
Diğer
Roma'da geçirdiği 2 yılın ardından yuvaya dönen Salih Uçan gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kaldı.
Roma'da geçirdiği 2 yılın ardından yuvaya dönen Salih Uçan gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kaldı.

Bundan önceki iki sezonunu Roma'da kiralık geçiren ancak oynama şansı bulamayarak Fenerbahçe'ye geri dönen Salih Uçan,sezona iyi başlasa da fiziksek anlamdaki eksikleri nedeniyle zaman zaman etkisiz kaldı.



Teknik direktör Dick Advocaat, Zorya maçında ilk yarının sonunda oyundan aldığı Salih Uçan'ı Kasımpaşa karşısında kadroya almadı. Advocaat'ın bu kararının Salih Uçan'ı küstürmediği, aksine daha da ateşlediği belirtildi.



"Hoca formayı adaletli bir şekilde dağıtıyor
"

Fanatik'te yer alan habere göre 22 yaşındaki futbolcu, “Hocamız kim hazırsa onu kadroya alıyor. Formayı adaletli bir şekilde dağıtıyor. Demek ki benim eksiklerim vardı, Kasımpaşa karşısında kadroya giremedim. Benim üstüme düşen, çok çalışıp eksiklerimi gidermek. Ben, Fenerbahçe'nin askeriyim. Formayı yeniden geri alacağım” ifadelerini kullandı.



"Kasımpaşa karşısında talihsizliği yendik"

Salih, sezonun geride kalan bölümüyle ilgili değerlendirmelerde de bulundu. Başarılı futbolcu, “Kasımpaşa galibiyeti sadece takım için değil, camia için de önemliydi. Büyük bir kulübün, sezon açılışında 3 hafta kazanamaması büyük bir talihsizliktir. Bu talihsizliğe son verdik. Gaziantep'i yenerek bunun devamını getireceğiz. Bol gollü bir galibiyet alarak, Feyenoord'a moralli çıkmak istiyoruz” dedi.
















#Salih Uçan
#Fenerbahçe
#Dick Advocaat
8 yıl önce