|

Sampaoli Fenerbahçe'ye

Şili basını, Fenerbahçe'nin Arjantinli teknik adamla anlaştığını yazdı. Haberde Jorge Sampaoli ile anlaşan Fenerbahçe'nin 56 yaşındaki teknik adamla transfer meselelerini bile görüştüğü ileri sürüldü. Sampaoli'nin Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon Euro alacağı da yazıldı.

Yeni Şafak
09:58 - 19/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:10 - 19/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Jorge Sampaoli - Teknik direktör
Jorge Sampaoli - Teknik direktör

Fenerbahçe'de sezon sonunda kalıp kalmayacağı Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile oynanacak final maçından sonra belli olacak teknik direktör Vitor Pereira'nın durumu belirsizliğini korurken, Şili basını sürpriz bir iddia ortaya attı. Medyada yer alan haberlerde Fenerbahçe'nin en son Şili Milli Takımı'nı çalıştıran Arjantinli teknik adam Jorge Sampaoli ile anlaştığını iddia etti.




Yıllık 4 milyon Euro

Mediaset Premium'da yer alan haberde, Sampaoli ile anlaşan Fenerbahçe'nin 56 yaşındaki teknik adamla transfer edilmesi planlanan oyuncuları bile görüştüğü ileri sürüldü. Haberde Sampaoli'nin Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon Euro alacağı da yazıldı.



Fenerbahçe'de sezon sonunda göreve getirilmesi planlanan teknik direktör adayları arasında Manchester City ile yollarını ayıracak Şilili Manuel Pellegrini, Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw ile birlikte Shakhtar Donetsk'i bırakacak Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun isimleri de geçiyordu.









#Jorge Sampaoli
#Fenerbahçe
#Vitor Pereira
8 yıl önce