|

Şampiyon yapsa da gidiyor

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira'ya tepki gösteren başkan Aziz Yıldırım, 'Alper Potuk neden oynamıyor. Oyuncular çok güçsüz. Hocanın yaptığı değişiklikler hatalı. Şampiyon da olsak Pereira olmayacak' dedi.

Yeni Şafak ve
10:51 - 11/04/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
F.Bahçe yönetimi, oyuncu tercihleri ve takıma oynattığı futbolla eleştirilen Pereira ile sezon sonunda yollarını ayırma kararı aldı.
F.Bahçe yönetimi, oyuncu tercihleri ve takıma oynattığı futbolla eleştirilen Pereira ile sezon sonunda yollarını ayırma kararı aldı.

Fenerbahçe, Torku Konyaspor'a mağlup olarak şampiyonluk yarışındaki avantajını kaybederken yönetim, maç sonunda yaptığı değerlendirme toplantısında sezon sonunda teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırma kararı aldı.



Başkanı Aziz Yıldırım, Konyaspor maçı sonrası karşılaşmayı birlikte izlediği yönetici arkadaşlarıyla bir durum değerlendirmesi yaptı. Portekizli teknik adamın oynattığı futbol ve oyuncu tercihlerine tepki gösteren Aziz Yıldırım, “Alper Potuk neden oynamıyor. Oyuncular çok güçsüz. Bu görüntü bu takıma yakışıyor mu? Bunlar antrenman yapmıyor mu? Hocanın yaptığı tüm değişiklikler hatalı. Takımın en iyi ismi Volkan Şen'i oyundan neden çıkartıyorsun. Şampiyon da olsak Pereira önümüzdeki sezon olmayacak" diyerek noktayı koydu.




Uçakta derin sessizlik

Fenerbahçe Başkanı, Konya'dan dönüşte uçakta Pereira ile hiç konuşmadı. Yolculuk sırasında Portekizli teknik adam da tek başına oturdu ve kimseyle konuşmadı. Futbolcuların yüzüne bile bakmayan Aziz Yıldırım, durum değerlendirmesine uçakta da devam etti. Yolculuk sırasında futbolcuların da oldukça üzgün olduğu bildirilirken, uçakta büyük bir sessizliğin hakim olduğu öğrenildi.




Futbolcularla sorun yaşıyor

Pereira kadrodaki tüm oyuncularla sorun yaşıyor. Nani ve Robin van Persie ile yaşadığı kriz medyaya yansıdı, ancak diğer oyuncularla da sorunlar yaşadı. Oyuncular fizik dayanıklılık yönünden güçsüz, futbolcular maç sonralarını zor getiriyor. F.Bahçeli oyuncular da teknik direktör Vitor Pereira'ya tepki gösteriyor, takımın belli bir oyun kurgusu olmamasından ve Portekizli teknik adamın taktik anlayışından rahatsızlar.













#Fenerbahçe
#Pereira
#F.Bahçe'de
8 yıl önce