|

Şampiyonluğu garantilemiş gibisiniz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, F.Bahçe ve Konya yenilgileri sonrası oyuncularını düşen performansları nedeniyle uyardı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/03/2016 السبت
Güncelleme: 03:18 - 5/03/2016 السبت
Yeni Şafak

Süper Lig'de Fenerbahçe karşısında aldığı yenilginin ardından Torku Konyaspor'a da deplasmanda yenilerek kupaya veda eden Beşiktaş'ın son dönemdeki performans düşüklüğü, teknik direktör Şenol Güneş'i öfkelendirdi. İki maçta da futbolcularının istediği gibi oynayamaması ve gol yollarındaki pozisyon azlığına sinirlenen deneyimli teknik adam, özellikle fazlaca top kayıplarını eleştirdi. “F.Bahçe'yle şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Ligin bitmesine aylar var ama şampiyonluğu garantilemiş gibi tavırlarınız var. Herkes kendine gelsin” uyarılarında bulunan Şenol Güneş, İstanbul'a döner dönmez tesislerde yardımcılarıyla birlikte durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Bu arada Konya maçındaki saha olayları ve çirkin tezahürat nedeniyle Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi.



Ersan'dan 2 gol Biri kendi kalesine






Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Gülüm, lige ilginç bir başlangıç yaptı. Takımının Guangzhou ekibini 2-1 yendiği maçta Ersan, önce kendi kalesini sonra rakip fileleri havalandırdı. 11. dakikada ters bir kafa vuruşuyla topu ağlarına yollayan Ersan, 28'de kafa golüyle hatasını telafi etti. Yıldız futbolcu, golü Kartal pençesi yaparak kutladı.





#Süper Lig
#Şenol Güneş
#Beşiktaş
٪d سنوات قبل