|

Şampiyonluk kadrosu kuracağız

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türk Kalp Vakfı’nın tenis turnuvası ödül töreninde yaptığı açıklamada, "Kötü geçen bir sezonun ardından dersler çıkardık. Gelecek sezon için bambaşka bir kadro kurmak için kolları şimdiden sıvadık" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/05/2017 Salı
Güncelleme: 08:36 - 23/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Dursun Özbek
Dursun Özbek

Türk Kalp Vakfı'nın tenis turnuvası ödül töreninde samimi açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, imza toplayan muhalif üyeler için de konuştu. Özbek, “Ben burada olduğum sürece, bu kulübü parçalayamayacaklar. Gündemimizde 2018’den önce seçim yok. Tamamen gelecek yılın planları ve programları için uğraşıyoruz. Yeter ki destek versinler. İmza kampanyasını sürdürenlere de saygılıyız, bizler eleştirilere her zaman açığız. Yeter ki içinde hakeret olmasın" dedi.

GELMEK İSTEYEN YILDIZLAR VAR

Bu sezon bazı sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Özbek, "Gelecek sezon yapacağımız takviyeler ile şampiyonluğun en güçlü adayı olacağız. Geçmişte yaptığımız hataları tekrarlamayacağız. Profesyonel ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Yakında karşılığını alacağız. Avrupa'da Galatasaray adını duyunca gelmek isteyen yıldızlar var. İnce eleyip, sık dokuyacağız, Transferlerde sıfır hata ile gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da
Santos sesleri

İspanyol basınında yer alan habere göre Galatasaray, Valencia'nın Brezilyalı stoperi Aderlan Santos'u transfer gündemine aldı. Igor Tudor'un savunmaya en az 2 tane stoper istemesi üzerine, Cimbom rotayı Brezilyalı stopere çevirdi. 28 yaşınadki oyuncu, sezon başında 9.5 milyon Euro'ya Valencia'ya transfer olmuştu.

Galatasaray'da yeni sezon
formaları görücüye çıkıyor

Galatasaray, 2017-2018 sezonunda kullanacağı yeni formalarını yarın gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacak. Sarı-kırmızılıların resmi İnternet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği parçalı formanın tanıtımı Teknik Direktörümüz Igor Tudor, futbolcularımız ve Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü’nün katılımıyla, 24 Mayıs Çarşamba günü (yarın) saat 10:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde gerçekleştirilecektir" denildi.

#​Galatasaray
#Dursun Özbek
#Türk Kalp Vakfı
7 yıl önce