|

Rıdvan Dilmen şampiyonluk puanını açıkladı

Beşiktaş'ın Kayserispor deplasmanından 1 puanla dönmesi sonrası futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, mücadelenin en kötü oyuncusu hakkında konuşurken Süper Lig'de şampiyon olacak takımın puanıyla ilgili tahminde bulundu.

Yeni Şafak
21:43 - 10/12/2017 الأحد
Güncelleme: 23:50 - 10/12/2017 الأحد
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Kayserispor deplasmanında puan kaybetmesi sonrasında açıklamalarda bulundu. Dilmen, siyah beyazlılar adına sahanın en kötü isminin Gökhan Gönül olduğunu söylerken Şenol Güneş'in tercihlerini eleştirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Beşiktaş sıradaki maçı da kazanırsa, geçen sezona göre 5 puan geride oluyor. Geçen sene ilk yarı 16 haftaydı ve 35 puanla kapatmıştı. Beşiktaş, 45 dakika boyunca 10 kişi oynayan rakibi karşısında hemen hemen pozisyona giremedi. Maç seçme diyoruz ya, Quaresma deplasmanda hiçbir şey yapmıyor. Bugün attı kendini sağa. Sahanın en kötü oyuncularından biri Gökhan Gönül'dü. Müthiş kötü oynadı.

    Şenol Güneş, Negredo'yu oyuna çok geç soktu. Kırmızı karttan sonra hemen sokmalıydı. Negredo ile Cenk arasında bir uçurum yok. Form olarak da öyle. Negredo o kadar az süre almasına rağmen çok istekli oynuyor. Osmanlıspor maçında Negredo ilk 11'de başlamalı.


#Beşiktaş
#Rıdvan Dilmen
٪d سنوات قبل