|

Samuel Eto'o ve Arda Turan için son dakika açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlıların kamp yaptığı Avusturya'da basın toplantısı düzenledi. Takımın son durumuyla ilgili konuşan Orman, gündemde yer alan Arda Turan, Samuel Eto'o ve Eren Derdiyok ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
14:58 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:05 - 25/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samuel Eto'o ve Arda Turan ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samuel Eto'o ve Arda Turan ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.
Fikret Orman'ın transferi gündemde olan isimlerle ilgili yaptığı açıklamalar;


Arda Turan sorusuna cevap


  • 'Arda Turan gündemimizde yok. Arda Milli takımımızın önemli bir oyuncusu. İşin gerçeği bu tür kararlar Sosa'nın netleşmesi ile ortaya çıkabilir. Çünkü aynı bölgenin oyuncuları. Sosa için biz, teknik direktörümüz, takımdaki arkadaşları "aklı yerine gelsin ve takımda kalsın" diyoruz. Sosa enteresan biri. Hep sezon başında bunu yapıyor ve daha sonra devam ediyor.'


Eren Derdiyok için teklif yapıldı mı?


  • "Eren Derdiyok ile alakalı bir teklifte bulunmadık. 'Eren'i satmayı düşünüyorlar mı, nasıl satıyorlar?' diye sorduk. Onlar da 'yazılı olarak başvurun' dedi ve biz de başvurduk. Biz yazıyı yazdık, 15 dakika sonra basın toplantısı gibi lanse edildi. Eren, Beşiktaşlı. "
Eto'o'ya yeşil ışık!


  • "Eto'o ile Demba Ba transferinden önce konuştuk. O zaman Beşiktaş'a transfer etmek istiyorduk. Kendini kanıtlamış önemli bir oyuncu. İyi işler yaptı. Fakat bizim disiplinsel çizgilerimiz var. O çizgilere uyduğu takdirde neden olmasın. Kendisi de Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylemiş. Ben de Eto'o gibi bir oyuncuyu Beşiktaş'ta görmek isterim ama oluşmuş bir şey yok"

Fikret Orman'ın basın toplantısından öne çıkan diğer başlıklar için bu linklere tıklayabilirsiniz;













#Fikret Orman
#Arda Turan
#Eto'o
#Eren Derdiyok
8 yıl önce