|

Seneye zirveye oynarız

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, iyi bir takım olduklarını herkese gösterdiklerini belirterek, “Taraftarımız 12, yeni stadımız ise 13. gücümüz oldu. Gelecek sezon direkt oynayıp, takıma katkı sağlayacak 4-5 transferle şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 07:33 - 12/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Gençağa Meriç
Gençağa Meriç

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç Trabzonspor'un şu anki durumu ve geleceğiyle ilgili camiaya önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başından bu yana öncelikli hedeflerinin iyi bir takım kurmak ve sahada güzel futbol sergilemek olduğunu anımsatan Meriç, "Kırılgan bir takımımız vardı. Şimdi sonuna kadar mücadele eden savaşan dirençli, iyi bir takımımız var. Bu takım, iyi bir takım olduğunu tüm spor kamuoyuna ligin ikinci yarısında aldığı sonuçlarla ve Beşiktaş maçında ortaya koyduğu mücadeleyle gösterdi" ifadelerini kullandı.

DAHA ÇOK GÜÇLENECEĞİZ

Bordo-mavili takımın geldiği noktanın kendilerine hedefleri açısından da güven ve moral verdiğini anlatan Meriç, önümüzdeki sezonda takımı daha da güçlendireceklerini söyledi. Meriç, "Seneye geniş, alternatifli bir kadromuz olacak. Direkt oynayacak, takıma katkı sağlayacak 4-5 transferle şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağımıza inanıyoruz. Bu takım ve camia büyük başarılar yaşamış ve yaşamayı hak eden bir camia. İnşallah yeni stadımızda büyük başarılar yakalayacağız" dedi.

Gençağa Meriç, yeni statları Medical Park Arena'nın camiaya ayrı bir hava kattığını da kaydederek, "Taraftarımız 12. güç, yeni stadımız da 13. gücümüz oldu. Bu sezon yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz. Bizim hedefimiz önce iyi bir takım olmaktı. Bu yolda da büyük mesafe kat ettik. Gelecek sezon da inşallah taraftarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz. Taraftarımız desteğe devam etsin" diyerek sözlerini yamamladı.

#Trabzonspor
#Gençağa Meriç
7 yıl önce