|

Şenol Güneş 3 ismin kadroda olmayacağını açıkladı

Şampiyonlar Ligi dördüncü hafta maçında Vodafone Park'ta Monaco'yu konuk edecek Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek, Caner Erkin ve Orkan Çınar'ın kadroda olmayacağı açıklandı.

Yeni Şafak
16:49 - 31/10/2017 Salı
Güncelleme: 17:07 - 31/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon henüz puan kaybetmedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon henüz puan kaybetmedi.

Monaco karşılaşması öncesi konuşan Şenol Güneş, "Mustafa Pektemek, Caner Erkin ve Orkan Çınar, yarınki maçta kadroda olmayacak. Bir takımız, takımın da parçaları var. Kim oynarsa en iyisini yapacağını biliyorum" dedi.

Şenol Güneş'in açıklamalarından dikkat çeken bölümler şöyle;

  • "Mustafa Pektemek, Orkan ve Caner Erkin, Monaco maçında kadroda olmayacak. Biz bir takımız ve takımın parçaları var. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Caner Erkin'in herhangi bir sakatlığı yok. Maçın kadrosunda olmayacak, kararı ben aldım. Yarın rakibin bize karşı dinamik oynayacağını düşünüyorum. Böyle olmazsa bizim işimize gelir tabii. Kapalı gişe sinemalarda olur. Sinemalar sessizdir ama yarın burada çok gürültü olacak. 2002 Dünya Kupası'na giderken bizden rahatsız olanlar dönüşte karşılamaya geldiler. İnşallah yine öyle olur. Her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Bizde değişen herhangi bir şey yok. Yarın da kazanmak için oynayacağız."


Fight For Us #Beşiktaş #UCL

Beşiktaş JK 🏆 (@besiktas)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
7 yıl önce