|

Şenol Güneş: Ligde başarısızız

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir ile berabere kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Dört maçta iki puan aldık. Üzgünüz. Ligde başarısızız” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/10/2017 Salı
Güncelleme: 03:07 - 24/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, “Akıcı oyunumuzla fazla pozisyon bulma şansımız olmadı. Maça istekli ve arzulu başladık. Gereksiz fauller yapıldı. Oyununun tamamına bakarsak rakibe pozisyon vermedik, biz de pozisyona giremedik. İki takımın da konsantrasyonu üst seviyedeydi. Başakşehir savunma yönünü daha iyi kullanıp, berabere gitmek istedi, biz de onu aşmak istedik. Son dakikada yediğimiz golde donuk kaldı savunmamız. Dört maçta iki puan aldık. Ligde başarısızız” ifadelerini kullandı.

NEYİ ELEŞTİRİYORLAR, BİLMİYORUM

Oyuncuların lig ve Şampiyonlar Ligi ayrımı yaptığı eleştirileri için de konuşan Güneş, “Neyi eleştiriyorlar bilmiyorum. Bu algılara Türkiye'de alıştık. 'Beşiktaş'ın çocuğu' diyorlar, şimdi de Avrupa ve lig diye ayırıyorlar. Oyuncuların hiçbir kabahati yok. 'Video hakem' diyorlar. Video hakem geldiği zamanda yabancı hakeme geçeceğiz hiç kuşkunuz olmasın" dedi.

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
7 yıl önce