|

Sercan'dan Hamzaoğlu'na gönderme

Bursaspor'un golcü oyuncusu Sercan Yıldırım, son haftalarda yedek kulübesinde yer almasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Her futbolcu oynamak ister. Sonuçta yedek kulübesinde oturmak futbolcu adına kötü bir şeydir. İlk 11 oynadığım zaman performansım daha çok artıyor” dedi.

Yeni Şafak
17:50 - 17/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 16:04 - 17/03/2016 Perşembe
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi yeşil-beyazlıların golcü ismi Sercan Yıldırım, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendiren Yıldırım, “Bizim adımıza çok kötü bir maçtı. Kazanmayı çok istiyorduk. Hedeflerimiz yukarıya tırmanmaktı. Bu rehavete kapılmayıp, önümüzdeki maçlara daha iyi konsantre olmaya çalışacağız. Bu hafta da iyi çalışıyoruz. Önümüzde seyircimizin önünde Kasımpaşa maçı var. O maçtan mutlak 3 puan almak istiyoruz. Hedefimiz bu yönde. Antalyaspor maçını biran önce unutup, taraftarlarımıza kendimizi affettirmemiz gerekiyor” dedi.



'Her futbolcu oynamak ister'

Son haftalarda yedek kulübesinde yer almasını değerlendiren Sercan, “Her futbolcu oynamak ister. Sonuçta yedekte oturmak futbolcu adına kötü bir şeydir. Hocanın verdiği karar sonuçta. Saygı duymak lazım. Tabi ilk 11 oynadığım zaman performansım daha çok artıyor. Her futbolcu oynamak ister. Forma bulduğum zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.



'Belirsizlikler performansımı etkiliyor'

Bir basın mensubunun, 'Kiralık olarak forma giyiyorsun. Bursaspor'da kalmak istiyor musun?' sorusunu yanıtlayan Yıldırım, “Bunu her seferinde söylüyorum. Öyle bir girişim de var, bonservis konusunda. En kısa zamanda olursa motive açısından da benim için iyi olur. Daha iyi konsantre olurum. Bazen belirsizlikler futbolcuyu yorabiliyor. Performansını da etkiliyor. Hem yönetimindekiler hem de başkanımız bu girişimde bulundular. O yüzden de beni o konuda rahatlatıyorlar. Hocamın da zaten isteği, arzusu beni motive ediyor. İnşallah bir an önce çözülür” şeklinde konuştu.



'Kampa büyük ihtimalle çağrılmayacağım'

"EURO 2016 öncesi performansını nasıl görüyorsun? Fatih Terim ile bir iletişimin oldu mu?" sorusuna ise Sercan, şu yanıtı verdi:


“Yok şu anda olmadı. Bir kamp var haftaya. Ona büyük ihtimalle çağrılmayacağım sanırım. Öyle düşünüyorum. Pasaport istenmedi, öyle durumlar da oluyor. Hedefimiz her zaman orası. İnşallah bu kampı kaçırsak da sezon sonuna performansım artarsa, tabi bu son 3 maçta yedek kalmamın da etkisi vardır gidemememin. Dediğim gibi hedef orası.” ifadelerini kullandı.





#sercan yıldırım
#bursaspor
8 yıl önce