|

Fenerbahçe servet değerindeki teklifi reddetti

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde profesyonel sözleşme yaptığı Oğuz Kağan Güçtekin için İngiltere'nin Manchester City Kulübü, sarı lacivertlilerin kapısını bir kez daha çaldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, genç yıldız adayları için önerilen rakamı reddetti.

Yeni Şafak
16:15 - 20/08/2017 Pazar
Güncelleme: 16:57 - 20/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki oyuncusu Oğuz Kaan, Manchester City'nin gözdelerinden biri haline geldi.
Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki oyuncusu Oğuz Kaan, Manchester City'nin gözdelerinden biri haline geldi.

Fenerbahçe'nin bu transfer döneminde profesyonel sözleşme imzaladığı 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuz Kağan Güçtekin'i Manchester City Kulübü rahat bırakmıyor.

Aziz Yıldırım önceki günlerde çıktığı yayında genç futbolcu için Manchester City'nin teklif yaptığını ancak bunun kendileri tarafından kabul görmediğini ifade etmişti.

Bu sezon özellikle Türkiye Kupası maçlarında forma giymesi beklenen futbolcunun gelecekte de milli takımın önemli isimlerinden biri olacağı ifade ediliyor.

Oğuz Kağan Güçtekin için bilinmesi gerekenler;
  1. Kariyeri boyunca 18 gol atan Oğuz Kağan Güçtekin U21 Ligi'nde forma giyiyor.
  2. U17 Mİlli Takım formasıyla 2015'te Avrupa Şampiyonası'nda oynayan defansif orta saha, oyun kurucu pozisyonunda DA forma giyebiliyor.
  3. 2014 ve 2017 yıllarında milli formayı terleten Oğuz Kağan altyapı kariyerinde Fenerbahçe'den başka bir takımda forma giymedi.

#Fenerbahçe
#Oğuz Kağan Güçtekin
7 yıl önce