|

Sevilla'nın başarı mimarı ayrılıyor

Sevilla’nın UEFA Avrupa Ligi’ni üst üste 3 sezon kazanmasında çok önemli bir paya sahip olan Sportif Direktör Monchi ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Monchi’nin Sevilla’daki görevinden kişisel nedenlerden dolayı ayrıldığı ifade edildi.

Yeni Şafak
10:16 - 31/05/2016 Salı
Güncelleme: 07:30 - 31/05/2016 Salı
Diğer
Monchi, Sevilla'dan ayrıldı.
Monchi, Sevilla'dan ayrıldı.

Sevilla'nın UEFA Avrupa Ligi'ni üst üste 3 sezon kazanmasında çok önemli bir paya sahip olan Sportif Direktör Monchi'nin görevinden ayrıldığı iddia edildi.



Sevilla yerel basınından El Desmarque'nin haberine göre; Pazartesi günü Ramon Sanchez Pizjuan'da yapılan yönetim kurulu toplantısında görevden ayrılma kararını yönetime ilettiği belirtildi.



Kişisel sorunlarını gerekçe gösteren Monchi'nin talebini başkan Jose Castro ve başkan yardımcısı Del Nido Carrasco'nun kısa sürede değerlendireceği ancak Monchi'nin ayrılmakta ısrarlı olduğu yazıldı.



Tecrübeli yöneticinin, aldığı kararla ilgili olarak kısa süre içerisinde bir basın toplantısı düzenleyeceği ve tüm detayları aktaracağı belirtildi.



Tottenham'a mı gidecek?

Yaşadığı yorgunluk nedeniyle görevinden ayrıldığı iddia edilen Monchi'yle ilgili başka bir iddia ortaya atıldı.



beIN Sport editörü David Cartlidge'in servisi ettiği bilgide Monchi'nin Tottenham ile görüştüğünün altı çizildi. 2014 yazında gittiği İngiltere'de 6 ay kalarak İngilizcesini geliştiren İspanyol yöneticinin Premier Lig'de çalışmayı istediği kaydedildi.






#Sevilla
#Monchi
8 yıl önce