|

Shaq gülme krizine girdi

NBA tarihinin en önemli oyuncularından biri olarak görülen Shaquille O'Neal, yorumculuk yaptığı televizyon programında birbirinden komik anları derleyerek ilginç görüntülere sahne oldu. Shaq'ın gündeminde NBA'de yapılan ilginç top kayıpları ve hatalar yer vardı.

Yeni Şafak
09:33 - 7/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 11:12 - 7/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
NBA'de birbirinden garip 5 top kaybı.
NBA'de birbirinden garip 5 top kaybı.

Shaquille O'Neal, NBA'de yaşanan ilginç olayları derlediği 'Shaqtin' A Fool' bölümünde izleyicileri gülme krizine soktu.



Her hafta farklı görüntüleri derleyen Shaquille O'Neal, NBA maçlarında yaşanan komik görüntüleri sporseverlerle buluşturuyor.



İlk görüntüde Los Angeles Lakers'in hücumunda iki oyuncunun aynı yere gitmesiyle birlikte adeta birbirlerine savunma yapmasını görülüyor. Bu pozisyonun sonrasında Kobe'nin bakışları ve şaşkınlığı oldukça dikkat çekici.



İki numaralı görüntüde yine LA Lakers var. Memphis'in kullandığı serbest atış sonrası topu pota altından oyuna sokan Lakers, rakibine dikkat etmeyince potasında 2 saniye içinde bir basket faul daha görüyor.



Üç numarada Toronto - Boston maçından ilginç bir an ekranlara geliyor. Toronto hücumunda Valanciunas Boston potasına doğru 3 kez şut girişiminde bulunuyor. 2 kez denediği fake sonrası 3. de şuta kalkan Litvanyalı pivot karşısında Celtiscli oyuncu Jared Sullinger'in kıpırdamaması garip bir görüntü oluşturuyor.



Dört numarada yıldız basketbolcu James Harden var. Takımı Houston'un Utah'ı konuk ettiği karşılaşmada Harden hücum sırasında güzel bir şekilde içeri penetre ediyor, sonrasındaysa herkes şut atacak diye beklerken Harden, topu dipteki arkadaşına çıkarmak istiyor fakat top tribündeki seyircilerin arasına gidiyor.



Beşinci ve belkide en güzel görüntü Klay Thompson'a ait. Yıldız basketbolcu Golden State hücumunda, takım arkadaşı Curry'nin basket atacağından o kadar emin ki Curry daha şuta kalkmadan Klay sevinmeye başlıyor. Sonrasındaysa ortaya birbirinden komik görüntüler çıkıyor.













#NBA
#Golden State Warriors
#Los Angeles Lakers
#Boston Celtics
8 yıl önce