|

Sinan Engin: Ronaldo Vodafone Park'ta şaşırır

Yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, siyah-beyazlıların Vodafone Park'ta yenemeyeceği takımın olmadığını söyledi.

Yeni Şafak ve
09:37 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:33 - 11/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Sinan Engin Beşiktaş Kulübü'nden menajerlik yapmıştı.
Sinan Engin Beşiktaş Kulübü'nden menajerlik yapmıştı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndan namağlup lider çıkan Beşiktaş'ın son 16 turundaki rakibi bugün belli olacak. Siyah-beyazlılara kurada kimin çıkacağı merak konusu olurken, Sinan Engin'den dikkat çeken yorumlar geldi. Engin Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta yenemeyeceği takımın olmadığını ifade ederken, Ronaldo'nun buradaki atmosferde şaşkına döneceğini söyledi.

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin'in kurayla ilgili değerlendirmeleri şöyle;
"Real Madrid gelse Vodafone Park'ta sıkıntı yaşar
  • "Real Madrid, Bayern Münih ve Juventus'un dışında hepsi gelebilir, hiç sıkıntı yok. Sevilla ile Shaktar arasında Sevilla'yı tercih ederim. Shakhtar'ın iyi oyuncuları var ve oradaki maç eksi 20'de olur. Manchester City'i yendiler istemem. Vodafone Park'ta Real Madrid, Bayern Münih ve Juventus'u yenebiliriz ama bu üç takım deplasmanda farklı. Real Madrid gelse Vodafone Park'ta sıkıntı yaşarlar. Burada kralını tokatlarız. Ronaldo Vodafone Park'ta şaşırır, 'Ne oluyor' diye. Gününde olsun Beşiktaş'ın dünyada yenemeyeceği takım yok. Beşiktaş'a Juventus ya da Chelsea çıkacakmış gibi hissediyorum."


#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce