|

Sinan Engin'den flaş iddia

Ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Rizesporlu Kweuke'nin Hikmet Karaman'a Galatasaray'a transfer olmak için saldırdığını iddia etti.

Yeni Şafak
17:59 - 30/08/2015 Pazar
Güncelleme: 15:13 - 30/08/2015 Pazar
Diğer

Gençlerbirliği maçında Çaykur Rizespor 2-1 yenik durumdayken penaltı kazanmış, Teknik Direktör Hikmet Karaman penaltıyı Sercan Kaya'nın kullanmasını istemişti. Hocasına karşı çıkan Kweuke, penaltı atışını kullanarak, penaltıyı gola çevirmiş, gol sonrasında hocasıyla sert bir şekilde tartışma yaşamıştı. Bu olay gündemi meşgul ederken, Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin'den flaş bir iddia geldi.



Kweuke bilerek saldırdı

Ünlü yorumcu Engin, bu futbolcunun bilerek hocasını saldırdığını belirterek “Hafızanızı bir çalıştırın, bu Kweuke Hikmet Karaman'a saldırdı. Galatasaray Kweuke'yi alıyormuş az daha. Ve Kweuke Galatasaray'a gitmek için hocasına saldırmış, onu kovsun diye.” dedi.



'Biz Zlatan'ı yakıştırırken...'

Bu futbolcunun Galatasaray'a transferi gerçekleşseydi çok gol atacağını belirten Engin “Kweuke gol atardı. Fernandao'nun başka versiyonu. Ama biz Zlatan'ı Galatasaray'a yakıştırırken Galatasaray Kweuke'yi almaya çalışmış.” ifadelerini kullandı.


#sinan engin
#galatasaray
#kweuke
#transfer
9 yıl önce