|

Sion maçında sahadayım

F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı, kendisine ait internet sitesindeki yazısında, ligdeki Diyarbakırspor maçında forma giymeyeceğini ancak Sion maçında oynayabileceğini açıkladı.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 22/08/2009 Cumartesi
Güncelleme: 03:30 - 22/08/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Sion maçında sahadayım
Sion maçında sahadayım

F.Bahçe'nin geçen hafta ligde Sivasspor ile oynadığı maçın 7. dakikasında sol arka adelisinden sakatlanarak oyundan çıkan ve daha sonra çekilen MR sonucuna göre yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan kaptan Alex, beklenilenin aksine sahalara daha erken döneceğini açıkladı. Kendisine ait “www.alex10.com.br” adlı internet sitesindeki haftalık yazısında ligde pazartesi günü oynanacak Diyarbakırspor karşılaşmasında forma giymeyeceğini kaydeden Brezilyalı yıldız, “Muhtemelen 27 Ağustos'ta oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda Sion ile yapılacak rövanş karşılaşmasında sahadaki yerimi alacağım” ifadelerini kullandı. Alex'in sol üst baldırında hafif bir yırtık tespit edilmiş ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.


HER MAÇI AYRI DÜŞÜNÜYORUZ

Sivasspor karşılaşmasında ayrıca 150. kez sarı-lacivertli formayı giyen Alex, İsviçre'deki Sion maçında takım olarak çok iyi oynayıp farkı kaçırdıklarını söyledi. Brezilyalı yıldız, Kadıköy'deki rövanş maçını da kazanarak Avrupa'da yollarına devam etmek istediklerini dile getirdi. Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde üst üste oynayacakları maçlarda hedeflerininin galibiyet olduğunu belirten F.Bahçe Kaptanı, “Sezon başı nedeniyle takım olarak yüzde yüz hazır olmamamıza rağmen iyi sonuçlar alıyoruz. Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Rakiplerimize saygımız var. Ancak hedeflere ulaşmak için puan kaybına tahammülümüz yok. Çünkü yarıştaki diğer rakiplerimiz de iyi kadro kurdu ve başarılı sonuçlar alıyorlar” açıklamasını yaptı.



15 yıl önce