|

Sıradaki Aslan Belhanda

Forveti Fransız golcü Gomis ile güçlendirecek Galatasaray, 10 numara içinse kulübü Dinamo Kiev ve kendisiyle temas halinde olduğu Belhanda için mutlu sona yakın. 6 milyon Euro bonservisi gözden çıkaran sarı-kırmızılıların, yakında açıklama yapması bekleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/06/2017 Cuma
Güncelleme: 08:24 - 16/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Sıradaki Aslan Belhanda
Sıradaki Aslan Belhanda

Yeni sezona kadrosunu takviye ederek girmek isteyen Galatasaray, transferde gaza bastı. Fransız golcü Bafetimbi Gomis ve bonservisini elinde bulunduran kulübü Swansea City ile el sıkışan sarı-kırmızılıların, kanatlarda ve 10 numarada görev yapan Faslı oyuncu Younes Belhanda için de mutlu sona yakın olduğu belirtildi. Belhanda ile 4 yıllığına el sıkışan Galatasaray'ın, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile de bonservisi konusunda anlaştığı ifade edildi. Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki oyuncu için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi. Pürüzlerin giderilmesi sonrası resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.

DIARRA VE CLICHY İDDİASI

Sarı-kırmızılılar için, bir iddia da Fransız L’Equipe gazetesinden geldi. Gazete, G.Saray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün Fransa'da Lassana Diarra ve Gael Clichy'nin menajerleriyle bir araya geldiğini öne sürdü. Ön libero oynayan 32 yaşındaki Diarra, geçen sezona Marsilya'da başladı ardından Al Jazira takımına geçti. Manchester City'nin Fransız sol beki Clichy ise geçen sezon 39 resmi maçta 2 gol attı. Sarı-kırmızılıların, Milan'ın Slovak orta saha oyuncusu Juraj Kucka'yı da satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği öğrenildi. Diğer yandan G.Saray'ın Ajax'ın sağbeki Kenny Tete'yi de takip ettiği öğrenildi.

#Galatasaray
#Belhanda
7 yıl önce