|

Sizleri asla unutmayacağım

Kadıköy’de Fenerbahçe’ye veda eden Senegalli yıldız, tribünleri dolaşarak forma dağıttı. Sahanın ortasında Fenerbahçe taraftarına teşekkür konuşması yapan Sow, “Kalbimde bir yarayla ayrılıyorum” diye konuştu

Yeni Şafak
04:00 - 31/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 06:15 - 31/08/2015 Pazartesi
Diğer

Fenerbahçe'den 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Al Ahli'ye transfer olan Moussa Sow, Antalyaspor maçı öncesi sarı-lacivertli taraftarlara veda etti. Senegalli golcü tribünleri dolaşarak sarı-lacivertli taraftarları selamlayarak, onlara forma dağıttı. Taraftarlar Moussa Sow'a yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, tüm tribünler 'Musa' tezahüratlarıyla inledi. Senegalli golcü duygusal anlar yaşadı. Stat hoparlöründen isminin anons edilmesinin ve taraftarların tezahüratları eşliğinde sahaya çıkan Sow, sahanın ortasına gelerek bir teşekkür konuşması yaptı. Sow, ağlamamak için kendini zor tuttuğunu belirterek, “Bu benim için gerçekten zor bir akşam. Ağlamayacağım diye kendime söz verdim ama çok zorlanıyorum. Sizi asla unutmayacağım. Özellikle geçen sezon çok fazla gol kaçırdım ama bana her zaman destek verdiniz. O anları hiçbir zaman unutmayacağım. En büyük Fenerbahçe" ifadelerini kullandı. Senegalli golcü, sarı-lacivertli takımdan kalbinde bir yarayla ayrıldığını söyledi. Sow, “Kalpten sevdiğim 'takımım' Fenerbahçe'den ayrılıyorum. Kalbimde bir yarayla ayrılıyorum ama burada olduğum sürece böyle bir takımda, ülkede oynamaktan büyük mutluluk duydum. Bazı futbolcular deplasmana gittiğinde ıslıklanır ama bende tam tersi oldu herkes beni sevdi. Tüm Türkiye'ye teşekkür ediyorum" dedi.



Sow için Çin'den geldi


Beşiktaş'a Çin'e transfer olan Demba Ba, vatandaşı Sow'u anlamlı gününde yalnız bırakmadı. Senegalli yıldız, Sow'un veda töreninde hemen yanında yer aldı; Fenerbahçe taraftarlarından destek gördü.



Bir evladımız aramızdan ayrılıyor


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, veda eden Sow için “Değerli Fenerbahçeliler bir evladımız aramızdan ayrılıyor. Ona veda ediyoruz. Fenerbahçe'ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı hepiniz adına kendisine teşekkür ediyorum. Burası onun yuvası, buraya her zaman gelebilir" dedi. Senegalli golcü Aziz Yıldırım konuşurken, başkanı alnından öptü. Aziz Yıldırım daha sonra Sow'a yaptığı hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Sow daha sonra yönetim locasında Antalyaspor maçını izledi.




#Fenerbahçe
#Moussa Sow
#Demba Ba
9 yıl önce