|

Sneijder dönüyor

Galatasaray'da son olarak geçen hafta oynanan Adanaspor maçında takımını yalnız bırakan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, bugünkü Başakşehir karşılaşmasında ilk 11'de sahada olacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/11/2016 Cuma
Güncelleme: 02:17 - 4/11/2016 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray'da, Hollanda Milli Takımı ile 7 Ekim'de çıktığı Belarus maçında sakatlanan ve Gençlerbirliği ile Adana maçlarını kaçıran, Trabzon karşısında ise 69 dakika oyunda kalan Sneijder, bugünkü Başakşehir maçında takımdaki yerini alacak. Yıldız oyuncu, hem takımına katkı yapmak hem de “Bu sezon gol atamıyor” şeklindeki eleştirilere yanıt vermek için sahada olacak. Son derece hırslanan 32 yaşındaki oyuncunun, ekstra şut idmanları yaptığı kaydedildi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de yıldız isimden kaleyi gördüğü yerden şut çekmesini istediği belirtildi.



YASİN'E PARA CEZASI YOK


Hollandalı teknik adamın, son haftalarda suskun kalan Eren Derdiyok'la da görüşerek destek verdiği öğrenildi. Riekerink'in, Eren'e, “Baskı hissetme, oyununa odaklan” dediği öğrenildi. Bu arada Galatasaray yönetimi, Adanaspor maçında oyundan alındıktan sonra kulübede sergilediği davranışlar nedeniyle kadro dışı bırakılan Yasin Öztekin'e para cezası vermeme kararı aldı. 29 yaşındaki futbolcuya 100 bin Dolar para cezası kesilmesi gündemdeydi.



Aslan lideri ağırlıyor


Ligde zirveyi hedefleyen Galatasaray, bugün lider Medipol Başakşehir ile kendi sahasında karşılaşacak. Başakşehir ile 17. maçına çıkacak sarı-kırmızılılar, geride kalan 16 maçın 9'unu kazandı. 3 buluşmadan Abdullah Avcı'nın talebeleri galip ayrılırken 4 karşılaşma berabere sonuçlandı. Cimbom 30 gol atarken Başakşehir 20 gol kaydetti. Aslan, ev sahibi olduğu mücadelelerde yenilmedi, 4 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Galatasaray'da sarı kart cezalısı Tolga Ciğerci bu maçta yer alamayacak. Aslan'da Kolbeinn Sigthorsson'un tedavisini sürerken, disiplinsiz hareketleri nedeniyle 21 yaş altı takıma gönderilen Yasin Öztekin de oynamayacak. Başakşehir'de ise Epureanu kart cezalısı.





#Sneijder
#​Galatasaray
#Yasin Öztekin
7 yıl önce