|

Sneijder'den Amerika itirafı

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda basınına yaptığı açıklamada gelecekte ABD 1. Ligi MLS’de forma giymek istediğini belirterek, “Zamanı geldiğinde bunu ciddi bir şekilde düşüneceğim ancak şimdi zamanı değil” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/03/2016 Salı
Güncelleme: 03:31 - 22/03/2016 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, Hollanda basınına gelecek planları ve antrenörlükle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, yakın zamanda olmasa da gelecekte Amerikan Futbol Ligi'nde (MLS) forma giymek istediğini söyledi. Hollanda basınına demeç veren Sneijder, bu konuyla ilgili bir soruya, "ABD'de forma giymek istediğimi hiçbir zaman saklamadım. Zamanı geldiğinde bunu ciddi bir şekilde düşüneceğim ancak şimdi zamanı değil. Kim bilir? Belki gelecekte bu fikrim de değişebilir" yanıtını verdi.



ANTRENÖRLÜĞÜ DÜŞÜNEBİLİRİM


Antrenörlükle ilgili sorulan soruyu ise Sneijder, şöyle cevapladı: "Antrenörlük apayrı bir macera. Bir oyuncu olarak kulüpte aşağı yukarı 3 saat geçiriyorsunuz. Ancak antrenör olduğunuz zaman yaklaşık 10 saatinizi kulüpte geçirmeniz gerekiyor. Bilmiyorum. Belki de antrenör olduğum zaman çalışmayı çok seven iyi bir asistan tutmalıyım. Şaka bir yana, antrenörlüğe sıcak bakıyorum. Eğlenceli olsa gerek. Gelecekte yapabileceğimi düşünüyorum ancak şu anda tam olarak bilmiyorum. O zamanki tecrübelerime göre karar vereceğim."



Derbinin ertelenmesi Galatasaray'a yaradı!



*F.Bahçe'nin Braga'dan yorgun döndüğünü düşünen G.Saray taraftarları sosyal medyada derbinin ertelenmesini sarı-lacivertlilerin lehine yorumladı. Ancak madalyonun bir de diğer yüzü var.


* Sezon sonuna kadar teknik direktörlüğe getirilen Jan Olde Riekerink derbiye kadar takımla daha çok


zaman geçirecek ve eksiklerini tespit edebilecek.


* Satışa çıkan derbi biletlerinin 3 bin 500'ü elde kalmıştı. Terör korkusu yüzünden evde kalan binlerce kombineli taraftar da derbiyi izlemeye gelemeyecekti. Kombineli taraftarların yarısı stada gelmezken, derbide de terör nedeniyle ilgi göstermeleri beklenmiyordu.


* Ankara'daki terör saldırısında babasını kaybeden Umut Bulut derbi Pazar günü oynansa yaşadığı psikolojik çöküntü nedeniyle kulübede olacaktı. Maçın ertelenmesi ile Umut terapiye alınacak.



Herkes sadece kendi hayatıyla ilgili konuşsun!


* G.Saray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, son dönemde yaşanan terör olayları sonrası Türkiye'den ayrılma kararı aldığı şeklinde basına yansıyan haberlere, sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Podolski,Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Maalesef basında yine gerçek olmayan bir haber konuşuluyor. Ben hiçbir zaman bu ülkeden ayrılmak istediğimi söylemedim" ifadelerini kullandı. "Benim hakkımda konuşan kimseye inanmayın" diyen Podolski, "Herkesin sadece kendi hayatı hakkında konuşması daha iyi olur. Ben bu olaydan sonra kendi ailemi düşündüğümü söyledim, her Türk anne babanın çocuklarını düşündüğü gibi. Bundan başka hiçbir şey söylemedim" dedi.


#Wesley Sneijder
#Galatasaray
#Lukas Podolski
8 yıl önce