|

Sosa'nın alternatifi Hernanes

Beşiktaş Kulübü, takımdan ayrılmak isteyen Jose Sosa'ya 31 Temmuz'a kadar süre verdi. Siyah-beyazlıların Arjantinli futbolcunun takımdan ayrılma ihtimalini göz önüne alarak, Anderson Hernanes için Juventus Kulübü ile temasa geçtiği belirtildi.

Yeni Şafak
13:10 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:12 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer
Anderson Hernanes (Juventus)
Anderson Hernanes (Juventus)

Siyah-beyazlılarda takımdan ayrılmak için tüm şartları zorlayan Jose Sosa'nın alternatifi Juventus'ta bulundu.



Sporx'in haberine göre; Sosa ile görüşmelerini yoğun şekilde sürdüren ve Arjantinli oyuncuya 31 Temmuz'a kadar süre veren Beşiktaş, diğer bir yandan da Hernanes'in transferi için Juventus ile temasa geçti.



Juve gözden çıkardı

İtalyan ekibi 3.2 milyon euroluk maaş yükünden kurtulmak için elden çıkartmayı planladığı 31 yaşındaki Hernanes'i öncelikli olarak kiralama planları yapan siyah-beyazlı yönetim, Juventus'un 7 milyon euroluk bonservis bedeli talebini ortadan kaldırmak için tüm kozlarını oynuyor.



  • 2010'da Sao Paulo'dan 13 milyon euroya Lazio'ya transfer olan Hernanes, 2014'de 18 milyon euroluk bonservis bedeli ile Inter'e transfer oldu. Inter'de beklentileri karşılayamamasına rağmen transfer piyangosu vuran Brezilyalı futbolcu, 2015'te ise 13 milyon euroluk bedelle Juventus'a imza attı.

#Anderson Hernanes
#Jose Sosa
#Beşiktaş
8 yıl önce