|

Sosa'ya 12 milyon euro

Beşiktaş'ın, Ersan Adem Gülüm’ü Çin’in Hebei China Fortune takımına 7 milyon euro bonservis bedeli ile satmasının ardından, Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa'ya da 12 milyon euroluk bir teklif geldiği öğrenildi.

Yeni Şafak
15:33 - 4/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:26 - 4/02/2016 Perşembe
DHA

Çin ekiplerinin Beşiktaş futbolcularına olan ilgisi sürüyor. Ersan Gülüm'ü satmama düşüncesinde olan Beşiktaş yönetimi, oyuncunun ısrarları sonucu Hebei China Fortune takımından gelen 7 milyon euroluk teklifi kabul etmek zorunda kaldı ancak Beşiktaş'a gelen teklifler sadece Ersan ile sınırlı değil.



Çin Ligi takımlarının Jose Sosa için Beşiktaş'a 12 milyon euro teklifte bulunduğu öğrenildi. Gelen tekliflerin hepsini geri çeviren Siyah-Beyazlı yönetim sezon sonuna kadar başka oyuncu satmama kararı aldı.





'Teklifleri geri çevirdik'

Sosa için gelen tekliflerin düşünülmeden reddedildiğini söyleyen Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yaptığı açıklamada, "Jose Sosa için teklifler olduğu doğru ancak bunları düşünmeden reddettik. Ersan'ı da satmayacaktık ama onun için özel bir durum oluşmuştu. Kendisi de gitmeyi çok istiyordu. Hayırlısı olsun, bundan sonra başka bir futbolcu göndermeyeceğiz. Artık tamamen lige odaklanıp şampiyonluk yarışını düşünmemiz lazım. Bundan sonra tüm konsantrasyonumuz lig ve kupa maçları için olacak. Gaziantepspor maçı ile ikinci yarıya ancak start vermiş olacağız. Bu maçı kesinlikle kazanıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Erteleme maçları için çok büyük endişelerimiz yok. Ersan'ın gitmesi, yeni transferlerin oynamayacak olması bir sıkıntı olacak gibi görünebilir ama biz güçlü bir takımız ve Şenol Güneş hocamız bunu aşacak planları mutlaka yapacaktır" diye konuştu.












________________________________





______



#Beşiktaş
#Ersan Gülüm
#jose sosa
#Çin
#transfer
8 yıl önce