|

Şota hızlı başladı

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şota, basını açık ilk idmanda fırtını gibi esti. Çalışma sırasında istediklerini yapayan oyuncuları uyaran Gürcü teknik direktör, "Sahada yürürseniz hepimiz kaybederiz" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/07/2015 Pazar
Güncelleme: 03:35 - 5/07/2015 Pazar
Yeni Şafak

Trabzonspor, Hollanda kampının 2. gününde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. 30 futbolcunun yer aldığı çalışmaya tedavi olan Cardozo,sıtma hastalığı geçiren Waris,izinli olan Medjani ile M'bia katılmadı. Futbolcular, 35 derecelik sı-


cak nedeniyle sık sık su içerek serinlediler. Hollanda'daki basına açık ilk çalışmasında teknik direktör Şota Arveladze, sık sık futbolcularını uyardı. Çalışma sırasında istediği hareketleri yapamayan oyunculara, "Sorsanız hepiniz ayaklarınızı kolay kaldırıyorsunuz ama burada kimse kaldırmıyor'" diyen Gürcü hoca, "Şu an hepiniz yüzde 60'ınızı vermelisiniz ama bu zamanla yüzde 100'e ulaşmalı.Herkes yapabileceklerinin sınırını bilmeli, bu sınırı zorlamalısınız. Sahada yürürseniz hepimiz kaybederiz" dedi. Bu arada Şota'nın yardımcılıklarını Laszlo Jambor, İbrahim Yılmaz, Şener Gençtürk ve Jan Olde Riekerink yapacak.


#Trabzonspor
#Şota
#Waris
#Laszlo Jambor
#İbrahim Yılmaz
9 yıl önce