|

Sow yaptık!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Senegal-Gana maçı sonrası tebrik ettiği Sow, “Sizlerin ve Fenerbahçe taraftarının dualarını ve desteğini yanımda hissediyorum” dedi

04:00 - 21/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:19 - 21/01/2015 Çarşamba
Diğer

Afrika Uluslar Kupası Ekvator Gine’sinde devam ederken, Senegal, grup ilk maçında Gana’yı 2-1 mağlup etti. 1-1 devam eden maçta oyuna son 11 dakikada giren Fenerbahçeli Moussa Sow’un attığı gol geceye damgasını vurdu ve Senegal sahadan 3 puanla ayrıldı.


Süper Lig’de bu sezon ilk yarıda gol atamamasıyla gündeme gelen Sow’un Gana karşısındaki golü Antalya’da kampta bulunan teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından büyük sevinçle karşılandı. Maç sonunda ise Sow’a sürpriz bir telefon geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Senegalli golcüyü kendisi ve takım arkadaşları adına kutladı.


Sow’u arayarak hem doğum gününü kutlayan, hem de attığı gol nedeniyle tebrik eden İsmail Kartal, “Maçı takım olarak hep birlikte izledik. Kalbimiz seninle. Attığın golde büyük bir sevinç yaşadık” ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe Teknik Direktörü, ayrıca Moussa Sow’dan kendisine dikkat etmesini istedi. Senegalli golcü de hocası İsmail Kartal’ın sözleri nedeniyle çok mutlu olurken, “Burada Fenerbahçe taraftarının ve sizlerin dualarını ve desteğini arkamda hissediyorum. Aynı zamanda burada Fenerbahçe’yi temsil ediyorum” şeklinde görüşlerini dile getirdi. Daha sonra takım arkadaşları da Moussa Sow’u tebrik ederek gollerinin devamını diledi.

#Senegal
#Gana
#Moussa Sow
9 yıl önce