|

Söyleyecek kelime bulamıyorum şans yanımızda değildi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 90+1. dakikada yedikleri golle 1-0 yenildikleri Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 07:04 - 24/04/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Söyleyecek kelime bulamıyorum​ şans yanımızda değildi
​Söyleyecek kelime bulamıyorum​ şans yanımızda değildi

Sarı-kırmızılı oyuncuların, derbi karşılaşmasında gösterdikleri performanstan gurur duyduğunu belirten Hırvat teknik adam, “Şans faktörü bizim yanımızda değildi, iyi mücadele ettik ama istediklerimizi yapamadık. Önümüzde daha birçok maçımız var, mücadele etmeye devam edeceğiz. Bazı karşılaşmalarda iyi performans gösteremediğimiz doğru ama oynadığımız derbilere bakınca kesinlikle kaybetmeyi hak etmiyoruz" dedi. Sezonun kalan maçlarında aynı mücadeleyi ve ruhu ortala koymaları gerektiğinin altını çizen 38 yaşındaki çalıştırıcı, "Böyle mücadele etmeye devam edeceğiz ve daha çok puan alacağız. Önümüzde daha çok maç var, yeter ki bu ruhu ortaya koyalım. Bu ruh bize çok maç kazandıracaktır. Şans mı demek lazım, kader mi demek lazım bilemiyorum. Böyle bir mağlubiyete kelime bulamıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Riekerink'in gerisinde kaldı

G.Saray Teknik Direktörü Tudor, sarı-kırmızılılarla ligde Çaykur Rize, Beşiktaş, Antalya, G.Birliği, Trabzon, Adana, Başakşehir ve Fenerbahçe ile yaptığı karşılaşmalarda 3 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 4 kez de yenildi. Bu karşılaşmalarda 10 puan alındı. Tudor'un selefi Riekerink ise aynı takımlardan 13 puan almıştı.

#​Galatasaray
#Igor Tudor
7 yıl önce