|

Sporting, Trabzonsporlu oyuncuyu istiyor

Trabzonspor'da bu sezonun bekleneni veremeyen isimlerinden Brezilyalı savunmacı Douglas'a talip çıktığı belirtildi. Portekiz basınında Sporting hocası Jorge Jesus'un Trabzonsporlu Douglas'ı özel olarak istediği iddia edildi.

Yeni Şafak
15:15 - 19/04/2016 Salı
Güncelleme: 12:26 - 19/04/2016 Salı
Diğer
Sporting'in hocası Jorge Jesus, Trabzonsporlu Douglas'ı istiyor.
Sporting'in hocası Jorge Jesus, Trabzonsporlu Douglas'ı istiyor.

Trabzonspor'un bu sezon beklediği verimi alamadığı savunma oyuncusu Douglas'a Portekiz'den talip olduğu iddia edildi.



Portekiz basınına yansıyan haberlere göre, Sporting Lizbon'un önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimali üzerine kadrosunu güçlendirmeye çalıştığı ifade edildi. Bu sezon en büyük sıkıntıyı savunmada çeken Sporting'in Trabzonspor'un Brezilyalı savunmacısı Douglas'ı alarak gidermek istediği belirtiliyor.



Kaynak Şampiyonlar Ligi bileti

Sporting'in daha önceden de Douglas'ı istediği ancak kadrosuna katamadığı yazılırken, oyuncunun Brezilya vatandaşlığının yanı sıra Hollanda vatandaşlığı olması da oyuncunun alınması için tercih sebebi olduğu ifade ediliyor. Oyuncunun transferi için gerekli kaynağın ise Sporting'in Şampiyonlar Ligi'ne kalması halinde elde edilecek gelir olduğu ve transferdeki en büyük engelin ise oyuncunun aldığı yüksek ücret olduğu belirtildi.



Sporcope'nin aktardığına göre, Sporting'in hocası Jorge Jesus'un özel olarak istediği oyuncu ile ilgili teklifin sezon sonunda yapılacağı haberleri Portekiz basında yer alıyor. Douglas'ın da Trabzonspor'da mutlu olmaması nedeniyle oyuncunun da Sporting'e gitmeye sıcak baktığı da iddialar arasında.



Bu sezon 13 Lig 3 de kupa maçına çıkan Douglas için Trabzonspor 1.5 milyon euro bonservis bedeli öderken oyuncuya da yıllık 1 milyon 550 bin euro yıllık garanti ücret ödüyor.




#Trabzonspor
#Douglas
#Sporting Lizbon
#Futbol
#Transfer
8 yıl önce