|

Srna'nın Barcelona'ya transferi için ilk açıklama

Barcelona'nın Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna katmayı düşündüğü Srna'nın transferi için doğrulama geldi. Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Daniel Fonseca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Barcelona'nın ilgisinden haberdarız ancak transferle ilgili bir bilgim yok" diye konuştu.

Yeni Şafak
18:54 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 19:13 - 8/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
2003 yılında Hajduk Split'ten Shakhtar Donetsk'e transfer olan Darijo Srna, 13 yıldır Ukrayna ekibinin formasını giyiyor.
2003 yılında Hajduk Split'ten Shakhtar Donetsk'e transfer olan Darijo Srna, 13 yıldır Ukrayna ekibinin formasını giyiyor.

Barcelona'nın Shakhtar Donetsk'in sağ beki Dario Srna'yı transfer edeceği haberleri önceki günlerde Avrupa basını tarafından iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak Shakhtar Donetsk cephesinden ilk açıklama geldi.



Ukrayna takımının teknik direktörü Daniel Fonseca, "Srna'yla Barcelona'nın ilgilendiğini biliyoruz ancak transferle ilgili bilgim yok. Umarım Srna bizimle kalmaya devam eder" diye konuştu.



Ukrayna basını: Srna gidebilir


Ukrayna basınında çıkan haberlerde Srna'nın Barcelona'dan gelen teklif karşısında ikilem yaşadığı ifade edildi. Uzun yıllardır Shakhtar Donetsk'te forma giyen futbolcunun kulübünden ayrılmak istemediği ancak Barcelona'dan gelen teklifle kafasının karıştığı aktarılırken devre arasında transferin netleşeceği belirtildi.






Sözleşmesi esnek olacak


Hırvat basınında çıkan haberlere göre ise yıldız oyuncunun Katalan kulübüyle imzalayacağı sözleşme ile ilgili olarak futbolcuya tartışma çıkartan bir rahatlık sunulacak. Srna'nın Shakhtar Donetsk'te futbol hayatını sonlandırmak istediği ve bu yüzden Barcelona ile kısa süreli bir anlaşma yapacağı iddia edilirken futbolcuya 6 aylık bir kontrat önerileceği ve oyuncunun istemesi halinde tekrar eski kulübüne dönebileceği aktarıldı.



2003 yılında Hajduk Split'ten Shakhtar Donetsk'e transfer olan Darijo Srna
, 13 yıldır Ukrayna ekibinin formasını giyiyor.







#Srna
#Barcelona
#Shakhtar Donetsk
7 yıl önce