|

Taraftar önünde imza şöleni

F.Bahçe, 28 yaşındaki yıldızın transferi için Inter ve Roma ile kapıştı, sportif direktör Terraneo'nun başarılı hamleleriyle uzun soluklu yarışı kazandı. 4 yıllık sözleşme imzalayacak Nani, yıllık 3 milyon 750 bin euro alacak.

Yeni Şafak
04:00 - 4/07/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:06 - 4/07/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Transferin flaş takımı Fenerbahçe, İngiltere'nin Manchester United Kulübü'nden kadrosuna kattığı Portekizli yıldız Luis Nani hamlesiyle Avrupa'da büyük sükse yaptı. Hem Portekiz basını hem de Avrupa basını sarı-lacivertli kulübün yeni hamlesine geniş yer ayırdı. Uzun süredir Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun üzerinde çalıştığı Portekizli yıldız konusunda İtalyan kulüplerle yoğun bir yarış verildi. Inter ve Roma'nın özellikle istediği 28 yaşındaki oyuncu için Terraneo ve ekibi başarılı hamlelerle uzun soluklu yarışı kazandı. Manchester United ile yapılan görüşmelerde anlaşma konusunu sıkı tutan Terraneo, oyuncu ile kurduğu irtibatta da olumlu sonuç aldı. Nani transferinde Fenerbahçe'nin elini güçlendiren en önemli konulardan biri Şampiyonlar Ligi oldu. Inter ve Roma'ya nazaran kendi liginde şampiyonluğa daha yakın bir takım olması nedeniyle sarı-lacivertli kulübe sıcak bakan 28 yaşındaki futbolcu, tercihini de bu yönde yaptı. F.Bahçe'ye gelmeden önce Şampiyonlar Ligi kriterini öne alan Nani, gruplara kalınması halinde kariyeri için ciddi bir artı kazanacağını düşünüyor. F.Bahçe yarın akşam saat 18.00'de İstanbul'a gelecek Nina için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarların önünde görkemli bir imza töreni düzenlemeye hazırlanıyor. F.Bahçe'de 17 numaralı formayı giymesi beklenen Nani, pazartesi günü sarı-lacivertli kulüp ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak ve yıllık 3 milyon 750 bin Euro alacak.



Van Persie bekleniyor


Transferde hız kesmeyen F.Bahçe'de gözler Robin Van Persie'ye çevrildi. Son noktanın konulması için Hollandalı futbolcunun kararını kulübe bildirmesi beklenirken, bu transferin akıbeti Nijeryalı golcü Emenike'yi de yakından ilgilendiriyor. Van Persie'nin Fenerbahçe'ye 'evet' demesi halinde Emenike ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada İngiliz internet sitesi Talksport, van Persie'nin oturmuş aile düzenini bozup Türkiye'ye gitmeyeceğini iddia etti.



Kaptan Volkan'dır


F.Bahçeli Mehmet Topal, yeni teknik direktörleri Vitor Pereira'yla beraber disiplinli şekilde çalışarak ön eleme maçlarına en iyi şekilde hazırlanıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istediklerini belirtti. Tecrübeli oyuncu kaptanlık konusunda ise "Takımın kaptanı Volkan Demirel'dir" diye konuştu.



Bize güç katacak


F.Bahçe'nin Nani'yi alması takım içinde de pozitif bir etki yaptı. Sarı-lacivertli futbolcularyeni takım arkadaşları için olumlu yönde


görüş bildirdi. Takım arasında yapılan yorumlarda lig ve Avrupa için çok önemli bir hamlenin yapıldığı belirttiler. Takımdaki


oyuncular, "Nani ismi bize güç katacaktır. Kalitesiyle ve tecrübesiyle başarımızda büyük yardımcı olacaktır" dedikleri ifade edildi.



Fabiano, Ba ve Josef geliyor


Fenerbahçe'nin Porto'dan transfer ettiği Fabiano Ribeiro ile Abdoulaye Ba ile Sao Paulo'dan alınan Brezilyalı futbolcu Josef De Souza, bu akşam İstanbul'a gelecek. Üç futbolcunun da yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüp tesislerinde resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Kiralık olarak transfer edilen Fabiano ve Abdoulaye Ba'nın satın alma opsiyonlarının 6'şar milyon Euro olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, transfer çalışmalarıyla ilgili taraftarı heyecanlandırdı; “Hız limiti yok, ayağımızı gazdan çekmiyoruz. Büyük F.Bahçe'yi izlemeye gelin."







#Fenerbahçe
#Mehmet Topal
#Vitor Pereira
#Luis Nani
9 yıl önce