|

Tarık Çamdal ve Sinan Gümüş'e tepki

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'la oynadığı maçta 2 futbolcuya taraftarlar tepki gösterdi. Uzun bir süre sonra ilk kez forma şansı bulan oyuncular gösterdikleri ilk yarı performansıyla hayal kırıklığı yaşatırken mücadeleyi yorumlayan yorumcu Levent Tüzemen bazı futbolcuların kendilerine verilen şansı iyi kullanamadığını söyledi.

Yeni Şafak
21:11 - 28/11/2017 Salı
Güncelleme: 21:23 - 28/11/2017 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray, Türkiye Kupası maçına alternatif kadrosuyla çıktı.
Galatasaray, Türkiye Kupası maçına alternatif kadrosuyla çıktı.

Galatasaray-Sivas Belediyespor maçında forma şansı bulan Tarık Çamdal ve Sinan Gümüş gösterdikleri performansla hayal kırıklığı oluşturdu.

İki oyuncu da verdikleri hatalı paslarla tribünlerin tepkisini çekerken ilk yarının sonlarına doğru ıslıklandılar. Maç içerisinde iki oyuncu için de buldukları şansları iyi kullanmıyorlar yorumunu yapan yorumcu Levent Tüzemen, Tarık Çamdal'ın attığı kötü bir pas sonrasında "Galatasaray'da oynayan bir oyuncu böyle bir pas atabilir mi?" diye sordu.

  • Galatasaray'da Tarık Çamdal, 2014 yılında Eskişehirspor'dan 4 milyon 750 bin euroya transfer edilmişti. Sinan Gümüş ise 2014 yılında bedelsiz olarak takıma katılmıştı.
#Galatasaray
#Levent Tüzemen
#Sinan Gümüş
#Tarık Çamdal
6 yıl önce