|

Tarık Daşgün: Trabzonspor karşısında rotasyon yaptık

Trabzonspor'u deplasmanda 2-1 yenen Gümüşhanespor'da teknik direktör Tarık Daşgün maç sonunda galibiyeti yorumladı. Daşgün'ün "Trabzonspor karşısında rotasyon yaptık" ifadesi ise gecenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Yeni Şafak
08:56 - 2/12/2016 Cuma
Güncelleme: 09:25 - 2/12/2016 Cuma
Yeni Şafak
Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, Trabzonspor galibiyetini yorumladı.
Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, Trabzonspor galibiyetini yorumladı.

Gümüşhanespor teknik direktörü Tarık Daşgün Süper Lig ekibi karşısında alınan galibiyetle kupada gruplara başlamanın keyif verici olduğunu belirterek şunları söyledi;



  • "Bizim açımızdan mücadeleyle geçen bir maç oldu. Oyunun birçok bölümünde sadece karşılama ve mücadele eden bir görüntü verdik. Galibiyetle başlamak güzel oldu. Süper Lig takımını yenerek gruplara başlamak çok keyifliydi. İki kulvarda da mücadelemiz devam ediyor. Bizim için lig çok daha önemli. Maç maç bakıyoruz ve önümüzde hangi maç varsa kazanmak için çıkıyoruz. Bugün kazanacak bir oyun belki yoktu, daha iyilerini oynadık. Karşımızda Süper Lig takımı vardı. Çok baskılı oynadılar ama direncimizi kıramadılar"

"Rotasyon yaptık"

  • "3 değişiklik yapmıştık. Ağrılarına rağmen oyuna devam edip kritik kurtarışlar yapması nedeniyle önce kalecimiz Oğuz'u, sonra da diğer futbolcularımı kutluyorum. Bizde oynayan oynamayan sonradan giren yedek oyun anlamında kimse yok. Kim oynarsa oynasın benim her futbolcuma güvenim sonsuz. Bugün de rotasyon yaptık. Uzun süreden sonra oynayanlar da vardı. Benim oyuncularımın hepsi yüreği elinde oynuyor. Bu da şampiyonluk yolunda bizim önemli silahımız"




#Trabzonspor
#Gümüşhanespor
#Türkiye Kupası
7 yıl önce