|

Terim’e 8, Şaş’a en az 16 maç ceza

G.Saray’ın, Fenerbahçe ile oynadığı derbinin ardından çıkan olaylarda, Skrtel’e fiziki müdahalede bulunan sarı-kırmızılı takımın yardımcı antrenörü Hasan Şaş’ın en az 16, maçın hakemleri ve yöneticileri sert dille eleştiren Fatih Terim’in ise 8 maç ceza alması bekleniyor.

Umut Yılmaz
04:00 - 4/11/2018 Sunday
Güncelleme: 09:14 - 4/11/2018 Sunday
Yeni Şafak
Derbinin ardından yaşanan istenmeyen olayların yankısı devam ediyor.
Derbinin ardından yaşanan istenmeyen olayların yankısı devam ediyor.

Süper Lig’de önceki gün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbinin ardından yaşanan istenmeyen olayların yankısı devam ediyor. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte saha bir anda karışırken, her iki takımın oyuncuları tabir yerindeyse boğazlarcasına birbirine girdi. Yaşanan olayların ardından Galatasaray’dan Ndiaye ile Fenerbahçe’den Jailson ve Soldado karşılaşma bitmiş olmasına rağmen kırmızı kart görerek ihraç edildi. Bu arada olaylara karışan isimler arasında sarı-kırmızılı takımın yardımcı antrenörlerinden Hasan Şaş’ın da yer alması dikkat çekti. Olayların başlamasıyla birlikte bir anda saha ortasına doğru hareketlenen Şaş, arbedeye müdahil olurken, sarı-lacivertli futbolcu Martin Skrtel’e yaptığı fiziki müdahale dikkatlerden kaçmadı. Slovak oyuncunun kafasına müdahale eden Şaş’ın, oyuncunun gözlerine parmaklarını sokmak istercesine baskı uygulaması da kamera görüntülerine yansıdı.

SOLUĞU AYDINUS’UN YANINDA ALDI

Tepkili isimlerden biri de Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’di. Terim, orta hakem Fırat Aydınus, VAR hakemi Ali Palabıyık ve AVAR hakemi Barış Şimşek’in yönetiminden duyduğu memnuniyetsizliği dile getirirken kullandığı sert üslup ve ifadeler dikkat çekti. Terim’in bitiş düdüğü sonrası mücadelenin hakemi Aydınus’un yanına giderek hararetli şekilde konuştuğu görüldü. Terim’in, basın toplantısında isim vererek hakem ve yöneticileri sert bir dille eleştirmesi de kayıtlara geçti. Terim ve Şaş’ın, raporlar ve görüntüler neticesinde PFDK’ya sevk edilmeleri beklenirken her iki ismin de ağır cezalarla karşı karşıya kalacakları belirtildi. Yaşanan olayların andından Hasan Şaş’ın en az 16, Fatih Terim’in ise 8 maç ceza alması bekleniyor.

  • Skrtel: Şaş bana saldırdı
  • Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş’ın fiziki müdahalede bulunduğu sarı-lacivertli defans oyuncusu Skrtel, Şaş’ın kendisine saldırdığını söyledi. Tecrübeli stoper, “Olayları sakinleştirmek yerine farklı hareket etti. Bana fiili müdahalede bulundu. Kafamdan tutarak çekti” diye konuştu.
8 hakem bir taçı göremiyorsunuz

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Fenerbahçe ile kendi sahaları Türk Telekom Stadı’nda 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın bitiş düdüğünün hemen ardından yanına gittiği hakem Fırat Aydınus’a, “Üç tane sahada var, 5 tane yukarıda var, ama bir taç pozisyonunu göremiyorsunuz” dediği ifade edildi.




#Galatasaray
#Fatih Terim
#Hasan Şaş
5 years ago