|

Terim'in gidişi sonrası geri dönecekler

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in istifası sonrasında milli takım kapıları kapanan futbolculara da geri dönüş yolu açıldı.

Yeni Şafak
16:54 - 26/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:19 - 26/07/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Milli Takım kapıları kapanan Volkan Demirel ve Arda Turan, Fatih Terim'in gidişi sonrasında Ay-Yıldızlı formaya geri dönecekler.
Milli Takım kapıları kapanan Volkan Demirel ve Arda Turan, Fatih Terim'in gidişi sonrasında Ay-Yıldızlı formaya geri dönecekler.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in milli takımlardaki görevlerini bırakmasının ardından Terim'le sıkıntı yaşayan bazı futbolculara da geri dönüş yolu açıldı.

Volkan Demirel ve Arda Turan bu futbolcuların başında geliyor. Milli Takımda yaşanacak yeni değişimin ardından iki futbolcunun da Ay-Yıldızlı formaya geri dönmesi bekleniyor.

Neler olmuştu?
  • EURO 2016'da Fatih Terim'le yaşadığı gerginlik sonrası milli takıma alınmayan daha sonrasında ise kamuoyundaki baskılar sebebiyle tekrar kadroya dahil edilen Arda Turan, son milli takım arasında gazeteci Bilal Meşe ile yaşadığı sorunun ardından milli kariyerini sonlandırmıştı. Volkan Demirel ise Kazakistan ile 2014 yılında oynanan maçta kendisine edilen küfürlere dayanamamış ve maça çıkmamıştı. Bu olayın ardından Fatih Terim, Volkan Demirel'i bir daha milli takıma davet etmemişti.
#Arda Turan
#Fatih Terim
#Volkan Demirel
7 yıl önce