|

Terraneo'nun Nasri planı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo'nun, bekleneni veremeyen Diego'nun yerine Fransız yıldız Nasri için Manchester City'nin nabzını yokladığı iddia edildi.

Yeni Şafak
15:07 - 7/11/2015 ہفتہ
Güncelleme: 12:25 - 7/11/2015 ہفتہ
Diğer

Fenerbahçe'ye ilk geldiği sezon beklentilerin çok altında kalan, bu sezon ise Pereira ile yeni sayfa açmak isteyen Ribas hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Orta alanda istenileni veremeyen Diego, kredisini hızla tüketiyor.



Fotomaç'ta yer alan habere göre, teknik direktör Pereira bu duruma çözüm ararken, sportif direktör Terraneo ise devre arasında Diego'nun yerine kaliteli bir ismin alınması için planlar yapmaya başladı. Yönetimin ve teknik heyetin onayını aldıktan sonra Ribas'ı elden çıkarmayı planlayan Terraneo, bu oyuncunun yerine Manchester City'li Samir Nasri'yi düşünüyor.



Terraneo planı Yıldırım'a sunacak

İtalyan futbol adamı, İngiliz ekibinde kulübeye mahkum olan 28 yasındaki Nasri'yi ikna edebileceğine inanıyor. Teknik direktör Pereira ile devre arasında yapılacak operasyon hakkında sık sık görüşen sportif direktör Terraneo, Nasri konusunda başkan Aziz Yıldırım'a henüz bir şey söylemedi. Şimdilik Nasri'nin ve Manchester City'nin nabzını yoklama aşamasında olan Terraneo, planını iyice olgunlaştırdıktan sonra başkan Aziz Yıldırım'a sunacak.



M.City ile sözleşmesi 2019'da bitecek olan Cezayir asıllı Fransız futbolcu bu sezon ligde 7 maçta 1 gol attı. Nasri orta sahanın ortasında, sol kanatta ve sağ kanatta görev yapabiliyor.


#samir nasri
#transfer
#fenerbahçe
#diego ribas
9 سال واپس