|

Tolga Ciğerci için müthiş rakam

Galatasaray'ın sezon başında Hertha Berlin'den transfer ettiği Tolga Ciğerci'nin transferinde flaş bir gerçek ortaya çıktı. Sarı kırmızılıların başarılı futbolcunun transferini menajerinin 10 milyon euroluk teklifi sonrasında tamamladığı belirtildi.

Yeni Şafak
09:33 - 21/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:43 - 21/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Hertha Berlin'den transfer ettiği Tolga Ciğerci'nin transferinde 10 milyon euroluk detay ortaya çıktı.
Galatasaray'ın Hertha Berlin'den transfer ettiği Tolga Ciğerci'nin transferinde 10 milyon euroluk detay ortaya çıktı.

Sergilediği futbol ile Galatasaray takımının orta sahada değişilmez ismi olan Tolga'nın üstün performansı menajerinin güvenini ortaya koydu. Transferi öncesinde yıllık ücreti konusunda yapılan görüşmede Tolga'nın menajeri ve Galatasaray yönetiminde yaşanan diyalog ve perde arkasındaki gerçekler ortaya çıktı.



''10 milyon euroluk teklif getireceğim''

Alman kulübü Hertha Berlin'den sezon başında alınan Tolga için Galatasaray'ın yıllık ücret teklifi 1.5 milyon euro idi. Ancak futbolcunun menajerinin istediği rakam ise 2 milyon Euro oldu. Galatasaray birçok isimden Tolga hakkında görüş aldı. Gelen referansların tamamı olumlu idi. Hürriyet'in haberine göre; Menajer Kadir Özdoğan, yöneticilere, 2 milyonluk garanti parada ısrar edip, futbolcusuna olan güvenini ortaya koydu ve durumu iddialı sözlerle destekledi. Oyuncunun menajeri, “Bu parayı verdiğinize pişman olmayacaksınız. Tolga, 1 yıl Galatasaray'da oynasın. Sezon sonunda en az 10 milyon Euro'luk teklif getireceğim” der. Galatasaray yöneticileri ise espri ile “Dur bakalım biz kabul edecek miyiz?” diye yanıt verir.





''Menajerlik ücreti almam''

Bunun üzerine Ciğerci'nin menajeri Kadir Özdoğan tekrar söz alır ve “Peki, Tolga'dan memnun kalmazsanız, bana menajerlik ödemesi yapmayın” yanıtı verir. Bu diyalog 6 Ağustos 2016 tarihinde Tolga'nın Galatasaray transfer görüşmeleri sırasında yaşanır. Ve başarılı futbolcu da, geride kalan 1.5 aylık sürede gösterdiği performansla hem Galatasaray yönetiminin takdirini kazanır hem de menajerini haklı çıkarır.








#Tolga Ciğerci
#Galatasaray
#Hertha Berlin
#Kadir Özdoğan
8 yıl önce