|

Tosic'in kırmızı kartı tüneli karıştırdı

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında tansiyon yükseldi. Siyah-beyazlıların savunmacısı Dusko Tosic, Van Persie ile girdiği iki mücadele sonrası Hollandalı futbolcuya yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gördü. İlk yarının bitimiyle ortalık karışırken tünelde gergin anların yaşandığı öğrenildi. Şenol Güneş'le Kjaer arasındaki görüntü ise taraftarları şoke etti.

Yeni Şafak
21:16 - 5/02/2017 Pazar
Güncelleme: 12:14 - 6/02/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Tosic, Van Persie'ye yaptığı kafa hareketi sonrası takımını 10 kişi bıraktı.
Tosic, Van Persie'ye yaptığı kafa hareketi sonrası takımını 10 kişi bıraktı.

Türkiye Kupası son 16 turunda Vodafone Arena'da oynana Beşiktaş-Fenerbahçe maçında gergin anlar yaşandı. Karşılaşmada Sırp savunmacı Dusko Tosic Hollandalı golcü Van Persie'yle yaşadığı gerginlik sonrası kırmızı kart gördü.



Mücadelenin 41. dakikasında Tosic Van Persie'nin kasığına basmasıyla yere düştü. Yerde kalan Tosic ardından Van Persie'ye kafasıyla bir müdahalede bulundu. Maçın hakemi Ali Palabıyık ardından Sırp oyuncuya kırmızı kartı çıkardı.



Dusko Tosic gördüğü kırmızı kartın ardından adeta deliye döndü. Van Persie'nin üzerine yürüyen Tosic'i takım arkadaşları


güçlükle sakinleştirdi.





Van Persie tribünlere dil çıkardı


Karşılaşmada Oğuzhan Özyakup ile gerginlik yaşayan Van Persie'ye siyah-beyazlı taraftarlar büyük tepki gösterdi. Hollandalı golcü bir pozisyon sonrası kale arakasındaki taraftarlara dil hareketi yaptı.




Şenol Güneş'ten büyük tepki!


Oldukça gergin geçen maçın ilk yarısı sonra erdiğinde ise iki takım futbolcuları soyunma odasına giderken tünelde gerginlik yaşadı. Bu sırada Şenol Güneş, Fenerbahçeli futbolculara tepki gösterdi. Kjaer ve Van Persie'nin önüne geldiği teknik adamın Danimarkalı stoperin yüzüne bir hamlede bulunduğu görüldü. İkili arasındaki olayın büyümesi yedek kulübesindekilerin müdahalesiyle önlendi.





















#Robin Van Persie
#Fenerbahçe
#Dusko Tosic
7 yıl önce