|

Trabzon'a ve Türkiye'ye minnettarız

Bordo-mavililerin, hazırlık kampı için kapılarını açtığı Filistin 2. Lig ekibi Burc El Lak Lak Yönetim Kurulu Üyesi Nasır Gays, “Bir rüyada gibiyiz. Trabzon'a, Trabzonspor'a ve Türkiye'ye kalpten şükranlarımızı sunuyoruz. Biz de Türk takımlarını Kudüs'te ağırlamak isteriz” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 03:15 - 5/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzonpor'un, Filistin İkinci Lig ekibi Burc El Lak Lak Kulübü'ne kapılarını açtı.
Trabzonpor'un, Filistin İkinci Lig ekibi Burc El Lak Lak Kulübü'ne kapılarını açtı.

Trabzonpor'un, Filistin İkinci Lig ekibi Burc El Lak Lak Kulübü'ne kapılarını açarak büyük bir yardımseverliğe ve önemli bir sosyal projeye imza atmasının yankıları sürüyor. Burc El Lak Lak Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nasır Gays, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada duydukları memnuniyeti dile getirirken hem Türkiye'den hem de bordo-mavili kulüpten övgü dolu sözlerle bahsetti. Türkiye'de kamp yapma talepleri konusunda kendilerine yardımcı olmaları nedeniyle hem başkonsolosluk yetkilileri hem de Trabzonspor Kulübü'ne teşekkür eden Gays, "Konaklama, antrenman sahalarının kullanılması ve ulaşımı Trabzonspor karşıladı. Trabzon'a, Trabzonspor'a ve Türkiye'ye kalpten şükranlarımızı sunuyoruz. Minnetarız. Bizi çok iyi ağırlıyorlar. Rüyada gibiyiz. Umarım Trabzonspor, Türk takımları da Kudüs'e geldiklerinde biz de aynı misafirperverliği kendilerine göstermek isteriz" değerlendirmesinde bulundu. Gays, Trabzon'da olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Hiçbir oyuncumuz ücret almıyor. Bu işleri gönüllü yapıyoruz. Jerusselam'da bulunan iki büyük kulüpten biriyiz. Gençlerimiz spor yapsın, kendilerini geliştirsin, başka şeylerden uzak olsun diye hayır işleri ile uğraşıyoruz. Bu konuda destekler alıyoruz” yorumunu yaptı.

HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLADILAR

Teknik Direktör Farac Ebu Ramuz ise ikinci ligde üst sıralarda yer alma mücadelesi veren bir takım olduklarını, bu sene hedeflerinin birinci lige yükselmek olduğunu belirterek, “Trabzonspor'un misafiri olarak kamp yapıyoruz. Trabzonspor Kulübü'ne gösterdiği misafirperverlikten, bize her türlü imkanı sağladıklarından dolayı çok teşekkür ederim. Futbolcular, çok güzel vakit geçiriyor. Daha önce görmedikleri bir fırsatı yakaladılar. Bundan dolayı çok da mutluyuz” diye konuştu. Takım kaptanı Nadi Hicazi de ilk geldikleri günden bu yana çok güzel, beklentilerinin üzerinde bir ortam bulduklarını vurguladı. Hicazi, futboldan ziyade genç oyuncuların kötü alışkanlıklardan uzak durması için gayret gösteridiklerini, genç oyunculara örnek olma adına daha korumacı onlara sahip çıkan bir yol izlediklerini söyledi. Saeed Jamjoum ise çok harika bir ortamda çalıştıklarını vurgulayarak, "Umut ediyoruz, yine gelir antrenman yaparız. Buradaki çalışmalarımızın faydasını sezon boyunca göreceğiz. Hocamızın tutuklu olması bizi etkilemiş durumda ama başımızda yeni bir hocamız var. Umarım hocamızı da yakın zamanda yanımızda görürüz. Burada harika ortam var. Trabzon, çok güzel bir şehir. Doğası, harika çok güzel ortamda kamp yapıyoruz” ifadesini kullandı.

  • Trabzonspor Katar yolcusu
  • A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 6 Ekim'de Eskişehir'de İzlanda ve 9 Ekim'de Finlandiya'da oynayacağı maçlar için lige verilen arada Trabzonspor, Katar'ın Al Sadd takımıyla özel maç yapacak. Beşiktaş maçının ardından 3 gün izin yapan bordo-mavililer, bugün tesislerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına başlayacak. Bordo-mavililer, hazırlık müsabakası için 7 Ekim Cumartesi günü Katar'a gidecek. 8 Ekim Pazar günü oynanacak olan özel maç sonrası 9 Ekim Pazartesi günü Trabzon'a dönecek olan Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında oynayacağı TM Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Pereira, 7 maçın tamamında sahadaydı

Trabzonspor'da, Süper Lig’in ilk 7 haftasında mevcut 27 kişilik oyuncu kadrosunda 23 futbolcu forma şansı buldu. Bordo-mavililerde Joao Pereira ise bu sezon oynanan 7 maçın tamamında forma giyen tek isim oldu. 630 dakika forma giyen Portekizli oyuncuyu ise 624 dakika ile Kucka takip etti. Olcay Şahan 596, Okay Yokuşlu 595, Mas 540, Yusuf Yazıcı 494, Burak Yılmaz 468, Durica 450, Jose Sosa ve Onur Kıvrak 360, Uğur Demirok 300, Abdulkadir Ömür 288, Esteban 226, Mustafa Akbaş 180, Matus Bero 167, Theo Bongonda ve Hugo Rodallega 129, Ogenyi Onazi 105, Tomas Hubocan 90, Dame N'Doye 88, Uğurcan Çakır 45, Volkan Şen 38 ve Fabian Castillo 27 dakika forma giyen isimler oldu. Genç oyuncular Arda Akbulut, Abdurrahim Dursun, Batuhan Artarslan ve Kamil Ahmet Çörekçi, takımda henüz forma şansı bulamadı.

#Trabzonspor
#Filistin
#Katar
7 yıl önce