|

Trabzonspor Başkanı'ndan taraftarlara müjde

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta sosyal medya hesabı twitter'dan bordo mavili taraftarları heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı.

Yeni Şafak
10:40 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 07:51 - 26/08/2016 Cuma
DHA
Başkan Usta taraftarlara transfer müjdesi verdi.
Başkan Usta taraftarlara transfer müjdesi verdi.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, deplasmanda Gaziantepspor'u da mağlup ederek 2'de 2 yapmayı hedefliyor.



Yeniler sahaya


Trabzonspor'da, Kasımpaşa karşısında forma giyen yeni transferlerden Durica, Onazi ve Castillonun yanı sıra, ilk maçta yedek kulübesinde yer alan İbanez ile sonradan oyuna dahil olan forvet oyuncusu Hyun-Jun Sukun da Gaziantep maçında 11de görev almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bordo mavililerde sakat ve cezalı bulunmuyor.



Douglas Sporting'e Cardozo Olympiakos'a


Trabzonspor'un elden çıkartmak için uğraştığı Douglas, Sporting Lizbon, Oscar Cardozo ise Olympiakos ile anlaşma aşamasına geldi. Douglas, Sporting Lizbon formasıyla fotoğraf verirken, Trabzonspor'un gün içerisinde bu oyuncunun transferiyle ilgili olarak resmi açıklama yapması bekleniyor. Bordo mavili takımın yıldız isimlerinden Cardozo'nun Olympiakos'a transferi için ise iki kulüp arasındaki fiyat pazarlığının devam ettiği belirtildi.






Başkan Usta: Kaldı iki


İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonsporda kulüp başkanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabı twitterdan taraftarlara müjdeli haber verdi. Fransanın Monaco şehrinden paylaşımda bulunan Usta, "Kaldı iki. An meselesidir artık kaldı bir demek için. Her geçen gün zorluk azalsa da daha alınacak çok yol var" ifadelerini kulandı. Başkan Usta'nın bu paylaşımında, kadroda düşünülmeyen ve gönderilecek oyunculara dikkat çektiği belirtildi.





#Trabzonspor
#Muharrem Usta
#Douglas
#Cardozo
8 yıl önce