|

Trabzonspor Rodallega'yla görüşüyor

Trabzonspor, uzun süredir aradığı forveti Süper Lig'de buldu. Bordo mavililer Samuel Eto'o transferinin gerçekleşmemesinin ardından Akhisar'la sözleşmesi sona erecek olan Rodallega'yla görüşmelere başladı.

Yeni Şafak
09:32 - 4/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:56 - 4/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Hugo Rodallega, bu sezon Akhisar formasıyla 16 resmi maçta 4 gol attı, 1 de asist yapma başarısı gösterdi.
Hugo Rodallega, bu sezon Akhisar formasıyla 16 resmi maçta 4 gol attı, 1 de asist yapma başarısı gösterdi.

Devre arası transfer dönemine hızlı giriş yapan ve Perreira'yı kadrosuna katan Trabzonspor, Emmanuel Mas ve Serdar Taşcı'ya önümüzdeki günlerde imza attıracak.



Forvet takviyesi için de bir süredir görüşmelerde bulunan bordo mavililer, Eto'o transferinin gerçekleşmemesi sonrasında rotasını Hugo Rodallega'ya çevirdi. Akhisar'la sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edilirken oyuncunun kulübüyle yapacağı görüşmelerden sonra transferin resmiyet kazanacağı öğrenildi.



Trabzonspor'un yıllık 1.6 Milyon Euro teklif yaptığı Akhisarlı oyuncunun bu rakamı kabul ettiği de aktarılırken önümüzdeki günlerde konuyla ilgili resmi açıklamaların gelmesi bekleniyor.



Öte yandan Trabzonspor'un bu transfer için kadrosunda düşünmediği isimleri de Akhisar Belediyespor'a önererek kasasından fazla para çıkmamasını sağlamayı hedeflediği belirtildi.






#Rodallega
#Trabzonspor
#Akhisar
7 yıl önce