|

Trabzonspor'da Beşiktaş maçına özel hazırlık

Galatasaray maçında Medical Park Arena'daki seyirci rekorunu kıran Trabzonspor, 27. haftada oynanacak Beşiktaş maçında da desibel rekorunu kırmayı hedefliyor.

Yeni Şafak
11:33 - 21/03/2017 Salı
Güncelleme: 19:51 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonsporlu taraftarların Galatasaray ile oynanan mücadele öncesinde yaptığı 'Dik Oyna' koreografisi büyük ilgi görmüştü.
Trabzonsporlu taraftarların Galatasaray ile oynanan mücadele öncesinde yaptığı 'Dik Oyna' koreografisi büyük ilgi görmüştü.

Galatasaray maçında 41 bin 461 kişi kapasiteli Medical Park Arena'da seyirci rekoru kıran Trabzonspor, Beşiktaş'la oynanacak maç için de yeni bir hazırlık içerisine girdi. Bordo-mavili yönetici Emre Aksoy taraftarlara 8 Nisan'da oynanacak Beşiktaş maçında ses rekoru kırma çağrısında bulundu.



Trabzonspor Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Aksoy, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;



  • "Galatasaray karşısında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oynanan futbol, taraftar, horon, kolbastı ve atmosfer muhteşemdi. Medical Park Arena'da taraftar rekorumuzu kırdık. Şimdi sırada ses rekoru var. Beşiktaş maçında Guinness ses rekorunu kırmaya var mısınız? Beşiktaş ile 8 Nisan'da Medical Park Arena'da oynayacağımız maçta tek yürek, tek ses olup fırtınanın gücünü ve sesini tüm dünyaya duyuralım"

-




#Trabzonspor
#Beşiktaş
7 yıl önce