|

Trabzonspor'da Ersun Yanal Douglas'ı da gönderdi

Ersun Yanal ile anlaşan Trabzonspor'da Salih Dursun'un ardından Douglas ile de yollar ayrıldı. Bordo mavili kulüp, Hollandalı futbolcunun transferi için Sporting Lizbon Kulübü ile anlaştı.

Yeni Şafak
20:39 - 19/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 22:34 - 19/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Ersun Yanal (Trabzonspor Teknik Direktörü)
Ersun Yanal (Trabzonspor Teknik Direktörü)

Süper Lig'de bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.



Yapılacak transferler ve takımdan gönderilecek isimlerle ilgili başkan Muharrem Usta'ya detaylı bir rapor sunan Ersun Yanal hamlelerini bir bir gerçekleştiriyor. Yanal'ın gelecek sezon takımda istemediği oyuncuların başında gelen Douglas, Sporting Lizbon kulübüne satıldı.



Hollandalı futbolcu, sezon başında teknik direktör Şota Arveladze ve sporttif direktör Süleyman Hurma'nın isteği doğrultusunda transfer edilmişti. Beklentileri karşılayamayan futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade ediliyordu.




Ersun Yanal'dan transfer atağı


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile yaptığı görüşmelerin ardından resmi olarak bordo-mavili kulüple 2 yıllık anlaşmaya varan Teknik Direktör Ersun Yanal, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.



İstanbul'da iki gündür scout ekibiyle bir araya gelerek çalışmalara başlayan Yanal, bugün kadar yapılanlarla ilgili olarak bilgi alırken, ekibin belirlediği isimleri dev ekrandan izleyerek notlar aldı. Birçok ülkede yer alan oyuncularla ilgili geniş bir futbolcu profiline sahip olan Yanal, Trabzonspor scout ekibinin belirlediği isimlerle kendi listesinde bulunan isimleri karşılaştırdı.



Ortak noktada birleşilen oyuncularla ilgili olarak çalışmalara hemen başlanılmasını isterken, bordo-mavili yöneticilerden bazı isimler de toplantılarda yer aldı. Yanal'ın scout ekibiyle yaptığı çalışma anını ise Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın kendisine ait Twitter hesabından paylaştı.















#Trabzonspor
#Douglas
#Ersun Yanal
8 yıl önce